Antena 3 CNN Economic Auto Un şofer începător din Tulcea a spulberat o fată de 17 de ani într-o intersecţie centrală

Un şofer începător din Tulcea a spulberat o fată de 17 de ani într-o intersecţie centrală

Un şofer începător din Tulcea a spulberat o fată de 17 de ani într-o intersecţie centrală
Sursa foto: Foto: Videonews
02 Aug 2011   •   10:37

O fată de 17 ani a fost spulberată într-o intersecţie din centrul oraşului tulcean Babadag de un şofer care abia obţinuse permisul de conducere. Adolescenta a traversat printr-un loc nepermis iar asta a fost suficient pentru şofer să ignore incidentul şi să-şi continue drumul.

Accidentul a fost surprins de camerele Primăriei în jurul orei 5 dimineaţa. Tânărul a apăsat pedala de acceleraţie exact atunci când două fete au încercat să traverseze în fugă străduţa. Una dintre ele, n-a mai apucat să ajungă pe partea cealaltă. A fost acroşată de maşina băiatului, care nici măcar nu a oprit.

Tânăra lovită a zăcut câteva secunde sub maşina de lângă trotuar. Apoi a ieşit pe propriile picioare şi s-a lipit de blocul de pe marginea străzii. Încă şase persoane s-au strâns în jurul ei să o ajute. Deşi conştientă, oamenii au văzut-o plină de răni. Unul dintre ei a chemat ambulanţa. Fata a fost stabilizată şi trimisă la spital pentru mai multe investigaţii.

Şoferul, un tânăr de 18 ani, a fost prins după aproape o oră.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

 




×
Subiecte în articol: accident Tulcea fata sofer
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close