Antena 3 CNN Economic Biz News CNADNR, o afacere bănoasă de familie. Vezi declaraţiile de avere ale angajaţilor

CNADNR, o afacere bănoasă de familie. Vezi declaraţiile de avere ale angajaţilor

CNADNR, o afacere bănoasă de familie. Vezi declaraţiile de avere ale angajaţilor
Sursa foto: Foto: irishhomesfsbo.com
de M.Z.    |    22 Iun 2013   •   15:39

Compania de Drumuri este o afacere bănoasă de familie - o demonstrează declaraţiile de avere ale angajaţilor. Cei aflaţi în conducere şi-au angajat rudele în funcţii-cheie în cadrul Companiei sau Direcţiilor Regionale a Drumurilor din România.

Zeci de familii numără Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Lista începe chiar cu directorul general care a fost demis la începutul acestui an, dar care se află încă în postul de conducere. Mircea Pop a câştigat 17.500 de lei pe lună, potrivit declaraţiei de avere.

În subordine o are chiar pe soţia sa care lucrează la Direcţia Regională Cluj şi unde încasează lunar 4.700 de lei.

În aceeaşi situaţie se află şi Ecaterina Munteanu, director adjunct la Compania de Drumuri. Câştigă lunar aproape 8.000 de lei. Iar soţul său este şef de departament la Regionala Bucureşti. Interesant este faptul că acesta a câştigat bani anul trecut şi de la Romstrade, firma care are lucrări de la Compania de Drumuri şi al cărei şef, Nelu Iordache, se află în închisoare pentru fraude cu bani europeni.

Familia Maşala câştigă şi ea bani frumoşi de la CNADNR. Ionuţ Maşala are 13.000 de lei pe lună, iar soţia sa aproape 6.000 de lei pe lună.

La fel de bine putem însă vorbi despre familiile Piştea, Cupanache, Antonescu, Diamandi, Stoica care lucrează în cadrul Companiei de Drumuri.
 
Sursa: declaraţii de avere CNADNR

×
Subiecte în articol: CNADNR declaratii de avere Nelu Iordache
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close