Antena 3 CNN Economic Biz News Cum arată şi cât costă cea mai scumpă vilă din Capitală

Cum arată şi cât costă cea mai scumpă vilă din Capitală

Cum arată şi cât costă cea mai scumpă vilă din Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Sep 2013   •   10:19

Bucureştiul este plin de case, una mai scumpă decât cealaltă. Doar primele cinci cele mai scumpe proprietăţi din Capitală costă, împreună, 34 de milioane de euro. Imobilele au, împreună, 120 de camere şi peste 6.000 de metri pătraţi. 


Cea mai scumpă proprietate din Capitală costă 8 milioane de euro. Vila din centru Bucureştiului are 20 de camere, este construită pe un teren de peste 2.500 de metri pătraţi şi, ca spaţiu, le oferă viitorilor locatari aproape 2.000 de metri pătraţi utili. Până şi curtea este una generoasă - până la 27 de maşini pot fi parcate cu uşurinţă în faţa casei.

Pe locul al doilea se află o vilă din zona Universităţii pentru care proprietarii cer 7,5 milioane de euro. Casa are 38 de camere, o bucătărie şi 7 băi.

A treia în top este tot o casă din centru, construită acum 113 ani. Are 25 de camere şi peste 1.500 de metri pătraţi utili. Pentru această vilă, viitorul proprietar ar trebui să plătească 7 milioane de euro.
 
Top cinci al celor mai scumpe proprietăţi din Bucureşti este încheiat de o casă cu 12 camere din zona Romană pentru care proprietarii cer 6 milioane de euro şi de o altă vilă cu 25 de camere situată în zona Aviatorilor. Costă doar 5,5 milioane de euro.
 
 

×
Subiecte în articol: vile
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close