Antena 3 CNN Economic Biz News Dan Voiculescu: Majorarea TVA la 24%, una dintre cele mai proaste măsuri ale guvernanţilor

Dan Voiculescu: Majorarea TVA la 24%, una dintre cele mai proaste măsuri ale guvernanţilor

Dan Voiculescu: Majorarea TVA la 24%, una dintre cele mai proaste măsuri ale guvernanţilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Iun 2011   •   09:00
Majorarea TVA-ului la 24 de procente a fost una dintre cele mai proaste măsuri luate de guvernanţi, susţine vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu. Iar cele mai bune dovezi în acest sens sunt scăderea consumului şi dezvoltarea economiei subterane.

De aceeaşi părere este şi omul de afaceri Ion Ţiriac. Acesta spune că cei mai afectaţi de creşterea TVA-ului sunt românii obişnuiţi. Cei doi au fost invitaţii Gabrielei Vrânceanu Firea la emisiunea Ştirea Zilei de la Antena 3.

Majorarea TVA la 24% îi afectează cel mai mult pe românii cu venituri reduse, spune omul de afaceri Ion Ţiriac, invitat la emisiunea Ştirea Zilei de la Antena 3. Omul de afaceri se alătură astfel celor care critică măsurile luate de guvernul Boc. Odată cu majorarea TVA-ului, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai prost pentru ţara noastră, spune senatorul Dan Voiculescu.

Reducerea datoriei publice şi apropierea economică de statele din estul Europei şi Asia ar putea, de asemenea, să revigoreze economia românească.
 


 

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu TVA
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close