Antena 3 CNN Economic Biz News Preşedintele interimar, Crin Antonescu se întâlneşte astăzi cu delegaţiile FMI, CE şi BM

Preşedintele interimar, Crin Antonescu se întâlneşte astăzi cu delegaţiile FMI, CE şi BM

Preşedintele interimar, Crin Antonescu se întâlneşte astăzi cu delegaţiile FMI, CE şi BM
Sursa foto: Foto: Mediafax/ Gabriel Petrescu
de O.P.    |    07 Aug 2012   •   08:01

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, se întâlneşte, marţi, cu delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale.
  
Potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială, primirea de către preşedintele interimar a delegaţiei comune a FMI, CE şi BM urmează să aibă loc la ora 11.00.
  
O delegaţie comună FMI, CE şi Banca Mondială se află la Bucureşti pentru a discuta cea de-a şasea evaluare a acordului de tip preventiv încheiat anul trecut, având pe ordinea de zi negocierea mai multor măsuri fiscale propuse de Guvernul Ponta şi analizarea proiectului de buget pentru 2013.
  
Misiunea FMI se va încheia pe 13 august. Cea de-a şasea revizuire va fi prima condusă de olandezul Erik de Vrijer, care l-a înlocui în vară pe americanul Jeffrey Franks, şeful misiunii de evaluare a României în ultimii trei ani.
  
Premierul Victor Ponta a declarat recent că România ar trebui să continue relaţia de colaborare cu Fondul Monetar Internaţional şi să menţină şi anul viitor un acord de tip preventiv cu această instituţie financiară.




×
Subiecte în articol: FMI
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close