Antena 3 CNN Economic Biz News Traian Băsescu: Voi cere guvernului diminuarea TVA-ului, dar şi impozitarea tuturor pensiilor

Traian Băsescu: Voi cere guvernului diminuarea TVA-ului, dar şi impozitarea tuturor pensiilor

Traian Băsescu: Voi cere guvernului diminuarea TVA-ului, dar şi impozitarea tuturor pensiilor
10 Iul 2010   •   16:14

Să scadă iar TVA, să fie impozitate toate pensiile cu 16% şi dacă tot staţi la ţară şi vă plîngeţi de scumpiri, puteţă să vă faceţi singuri pîinea. Este o nouă recomandare din partea preşedintelui. Şeful statului a făcut această precizare cu ocazia unei vizite în comuna Doljeşti din Neamţ.

Şeful statului a devenit din ce în ce mai insensibil cu oamenii loviţi de soartă. De vină pare să fie decizia Guvernului de a majora TVA-ul.

PreşedinteleTraian Băsescu are o fixaţie cu TVA-ul şi cu impozitarea pensiilor. Declaraţia a strârnit imediat reacţiile politicienilor. Atât conservatorii cât şi liberalii cred că e vorba de un nou joc al preşedintelui.

În urmă cu câteva zile, atât la postul public de radio cât şi la tv, Traian Băsescu milita pentru împozitarea oricărui tip de venit, chiar şi ajutorul de şomaj. Şi se declara un adversar al creşterii TVA.

Şeful statului a mai declarat zilele trecute că soluţia cea mai bună în  situaţia actuală este scăderea cheltuielilor publice.

Foto: INTACT Images

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TVA pensii impozitare taxe
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close