Antena 3 CNN Economic „Black Friday 2018 în România: lista completă a magazinelor, coduri de discount pentru toată lumea”

„Black Friday 2018 în România: lista completă a magazinelor, coduri de discount pentru toată lumea”

„Black Friday 2018 în România: lista completă a magazinelor, coduri de discount pentru toată lumea”
24 Oct 2018   •   13:43

Acum este momentul perfect pentru utilizatorii online din România. Datorită campaniei Black Friday 2018, cetățenii români pot economisi o grămadă de bani pentru achiziționarea produselor, desigur datorită utilizării codurilor promoționale, exclusive sau generice, ce vă permite să economisiți.

Black Friday în România este un eveniment senzațional! Mulți sunt în așteptarea acestei zile pentru a cumpăra online cadouri pentru sărbătorile de iarnă, iar acum este momentul să profitați de cele mai noi oferte de reduceri pentru principalele magazine electronice din România.

Pentru acest an, data prevăzută campaniei Black Friday 2018 este 23 noiembrie 2018. Vânzările vor fi consecvente pe parcursul săptămânii, până la data de 30 noiembrie, ziua închiderii campaniei. Nu rata ocazia, pregătește-te de pe acum și umple coșul de cumpărături, astfel încât să prinzi reducerile online din acest an.

În ciuda marilor inițiative de Black Friday, comerțul electronic din România este mai puțin dezvoltat față de Europa. Doar în Bulgaria, utilizatorii cumpără mai puțin online.

Conform unei statistici al site-ului de coduri de reducere, Promocodi, Black Friday în România este un eveniment care sporește comerțul electronic pe termen scurt. Din păcate, există încă foarte puțini români care cumpără online, în comparație cu restul Europei iar magazinele mici de comerț electronic suferă de prezența portalurilor mai mari ce monopolizează piața.

Reducerile la electrocasnice sunt la mare căutare în România, iar Black Friday 2018 este o perioadă importantă de a achiziționa de la cele mai bune portaluri, unde românii pot cumpăra online sunt: Emag, Elefant, Evomag, Altex, Flanco și PcGarage.

Alte magazine online în România, foarte apreciate de cumpărători sunt: Libris, Carturesti, Fashion Days, Answear, Notino, Zooplus, Bonprix, Myprotein, Epantofi.

În plus, foarte mulți români achiziționează de la cele mai renumite branduri cu reduceri de Black Friday cum ar fi: Mango, Zara, Sephora, Douglas Cosmetics, Hervis, Deichmann, New Balance, Orsay.

Unele magazine pe care le recomandăm și care ar putea fi surprizele posibile de Black Friday 2018 sunt: Somproduct, Spy-Shop, Depurtat și B-Mall.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou special pentru cei dragi, nu vă fie frică să cumpărați online, multe magazine oferă reduceri speciale și puteți achiziționa prin "ramburs".

Datorită profesionalismului site-urilor din România și vitezei de expediere puteți obține cele mai bune produse la cele mai mici prețuri. Profită de reducerile Black Friday din acest an!

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close