Antena 3 CNN Economic Compania de salubritate SUPERCOM a creat 900 de locuri de noi de muncă în Cluj

Compania de salubritate SUPERCOM a creat 900 de locuri de noi de muncă în Cluj

Compania de salubritate SUPERCOM a achiziționat 120 de maşini noi, printre cele mai performante care există acum pe piaţă. Compania românească a creat deja peste 900 de locuri noi de muncă în tot județul Cluj. Valoarea investiţiei depăşeşte 35 de milioane de euro.

Compania de salubritate SUPERCOM a creat 900 de locuri de noi de muncă în Cluj
Sursa foto: Facebook | Ciortea Razvan
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2023   •   09:52

Serviciile prestate de compania de salubritate SUPERCOM deservesc aproximativ 800.000 de locuitori la nivelul județului Cluj.

"Fiecare zi este un examen. La finalul fiecărei zile, noi trebuie să ştim ce am făcut bine şi ce am greşit. Oricum, suntem foarte precişi şi facem din ce în ce mai bine", a explicat Ilie Ciuclea, fondatorul companiei SUPERCOM.

De-a lungul timpului, la Cluj, flota a fost echipată cu aproape 300 de utilaje noi și au fost deschise 11 puncte noi de lucru. Azi sunt 120 de autoutilitare noi moderne care au întregit flota.

În 2022, compania a preluat serviciul public de operare a Centrului de Management Integrat a Deșeurilor din Cluj.

"Putem spune că am dat Clujul, din punct de vedere al gunoaielor, pe mâna acestei companii serioase care va oferi servicii de calitate şi vom putea vorbi despre o nouă etapă în tot ceea ce înseamnă managementul integrat al deşeurilor", a precizat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

De astăzi, firma intră în activitatea de colectare a gunoaielor în întreg municipiul Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: Cluj SUPERCOM
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close