Antena 3 CNN Economic Companii EximBank continuă programul de internship pentru studenții de la ASE

EximBank continuă programul de internship pentru studenții de la ASE

EximBank continuă programul de internship pentru studenții de la ASE
29 Sep 2015   •   14:59

EximBank va continua în acest an programul de internship derulat în parteneriat cu Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori (FABBV) din cadrul Academiei de Studii Economice București, după ce, la finalul primei etape a acestuia, doi dintre masteranzii participanți au devenit angajați ai băncii pe perioadă nedeterminată, a anunțat ieri Traian Halalai, președintele executiv al EximBank la ceremonia de deschidere a anului universitar de la FABBV.

”Sunteți la vârsta la care totul pare posibil, însă pentru ca aspirațiile voastre să devină posibile aveți nevoie de îndrumare teoretică și, cred eu, cel mai important pentru voi este să aveți suport în zona practică. Aveți nevoie de cineva care să vă pună în contact cu lumea reală a bankingului, cu lumea reală a finanțelor, să vă acorde încredere și să vadă în voi potențialul unui profesionist. Acesta este și motivul care a stat la baza deciziei noastre ca, la nivel instituțional, EximBank să acorde mai multă atenție proiectelor educaționale”, a spus Traian Halalai.

Oficialul EximBank a evidențiat faptul că banca s-a implicat în proiecte diverse care fie au avut ca target formarea viitorilor consumatori de produse și servicii bancare și dezvoltarea antreprenorială, fie au oferit sprijin pentru activitatea didactică și de cercetare și pentru dezvoltarea abilităților practice ale studenților.

”Programul de internship derulat împreună cu Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, ne-a permis să întâlnim tineri dornici să învețe pentru a deveni independenți şi performanți. Ne-am dorit tineri care cu idei proaspete şi energia specifică să fie parte a procesului de modernizare a băncii și, iată, astăzi, două dintre participantele la program ne sunt colege cu normă întreagă. Succesul primei etape a programului ne face să ne dorim continuarea lui și în acest an,”, a mai spus Traian Halalai.

În cadrul primei etape a programului de internship au fost selecționați trei masteranzi ai Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori care au început să lucreze efectiv în bancă din ianuarie 2014. Programul s-a derulat pe parcursul a 12 luni, iar, la final, două dintre participante au rămas în echipa EximBank.

EximBank este o instituţie specializată care se implică activ în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc, sprijinind prin instrumentele financiare de care dispune proiectele companiilor locale. A pornit la drum ca agenţie de export, însă, în timp, şi-a lărgit gradual obiectul de activitate astfel că, în prezent, banca poate sprijini, prin instrumente financiare specifice de finanțare, garantare și asigurare, orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacţii internaţionale, ori se adresează numai pieţei interne.

Pentru detalii legate produsele oferite: www.eximbank.ro sau [email protected].

×
Subiecte în articol: Eximbank
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close