Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 cărți de Agnes Martin-Lugand pe care trebuie să le ai în bibliotecă

3 cărți de Agnes Martin-Lugand pe care trebuie să le ai în bibliotecă

Îți dorești lecturi noi, captivante, care să te determine să citești cât mai repede pentru a afla ce se întâmplă cu protagoniștii de care te vei atașa cu fiecare pagină citită?

3 cărți de Agnes Martin-Lugand pe care trebuie să le ai în bibliotecă
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2022   •   17:02

În cazul acesta, avem recomandarea ideală pentru tine: comandă cărți scrise de Agnes Martin-Lugand, de la LIBREX. În continuare, îți vom prezenta 3 dintre cele mai îndrăgite volume ale autoarei.

Cea mai nouă carte a autoarei franceze este Intr-o zi ma voi intoarce la tine. Această superbă lectură a fost recompensată cu Premiul „Les Petits Mots des Libraires“ 2021, așa că ai un motiv în plus să o citești și să o păstrezi în biblioteca ta. Romanul o prezintă pe Hermine, o tânără dezorientată, care parcurge Franța fără o destinație clară. Ajunge în Provence și începe să lucreze la un hotel, deși nu era chiar ceea ce își dorea. Însă, descoperă că hotelul este o proprietată impozantă, iar proprietarii locului magic devin în scurt timp familia pe care Hermine nu a avut-o niciodată. 20 de ani mai târziu, întâlnim o Hermine care are doi copii minunați și care s-a dedicat administrării afacerii. Din nefericire, Jo, unul dintre proprietari, a murit fulgerător, iar secrete dureroase încep să iasă la iveală. Astfel, Hermine va fi pusă în fața unei alegeri dificile, cea mai grea din viața ei.

Oamenii fericiti citesc si beau cafea este romanul prin care autoarea a ajuns în casele cât mai multor persoane. De când a fost publicat, a fost citit de milioane de oameni și a fost distins cu numeroase premii. Romanul o are drept protagonistă pe Diane, o femeie cu un trecut dureros. Soțul și fetița ei au murit și astfel Diane este cuprinsă de o depresie groaznică, din care nu pare că va ieși. Totul se schimbă în momentul în care asociatul ei, Felix, îi propune o călătorie pentru a începe o viață nouă. Astfel, Diane va putea să îndeplinească o dorință mai veche a fostului soț, de a se retrage într-o mică așezare din Irlanda. De aici, viața lui Diane începe să se schimbe complet și întunericul care îi apăsa sufletul se ridică ușor.

 

Ultima carte pe care ți-o recomandăm este Găsește puterea să mergi mai departe, publicată în 2020. Este o poveste impresionantă, care te va captiva încă de la primele rânduri și pe care vei dori să o citești cât mai repede pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat și care va fi deznodământul. Viata protagonistei se schimbă total în urma unui accident și așa cum spune și ea, se va raporta de acum înainte la viața de dinainte de accident și viața după accident. Simțea că pierduse ceva esențial, însă nu înțelegea ce. Nu putea vedea viitorul, speranța și teama îi cuprindea întreaga existență. Comandă această carte și află ce s-a întâmplat cu protagonista și care va fi deznodământul poveștii.

 

Nu uita că poți comanda aceste cărți și nu numai, de la LIBREX. Acolo vei găsi cele mai populare volume semnate de Agnes Martin-Lugand și poți comanda chiar și pachete cu volumele preferate.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close