Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 investiții esențiale pe care trebuie să le faci când îți renovezi apartamentul

3 investiții esențiale pe care trebuie să le faci când îți renovezi apartamentul

Renovarea locuinței este un prilej ideal de a te bucura de un spațiu plin de prospețime, noutate și dotat cu materiale de calitate sau tehnologie de ultimă oră.

3 investiții esențiale pe care trebuie să le faci când îți renovezi apartamentul
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2022   •   18:11

Investiția pe care o faci în acest proiect nu se rezumă la banii cheltuiți pe schimbările efective aduse casei, ci poți îmbunătăți aspectul acesteia pentru o posibilă vânzare în viitor.

Indiferent că faci schimbările acestea pentru confortul propriu sau ai un plan bine pus la punct pentru investiția pe care o faci în apartament, există o serie de aspecte importante pentru care merită să-ți pregătești bugetul. Iată care sunt acestea:

1. Detalii care influențează aspectul general

Dacă vrei să adaugi valoare apartamentului tău, pentru a-l putea pune mai târziu pe piață, trebuie să investești în imaginea generală a acestuia. Pentru că detaliile contează, poți începe chiar de acolo.

De exemplu, apartamentul tău face o impresie puternică imediat ce oamenii ajung în fața ușii. De aceea, schimbarea ușii de la intrare trebuie să se afle pe lista de priorități, atât în ceea ce privește siguranța, cât și estetica pe care o promovezi prin decorul acestuia. La Grand Secret poți alege modele de uși de intrare dintre cele mai variate, cu designuri moderne și clasice, dar cel mai important - cu sisteme de protecție complexe.

2. Renovarea băii

Baia este o încăpere folosită cu un scop precis în fiecare zi, pentru activități precum cele de task, iar acest lucru face spațiul intens folosit. Materialele folosite în baie și obiectele sanitare trebuie schimbate în momentul în care apar mici defecțiuni sau nevoi diferite. De exemplu, un vas de toaletă care are scurgeri de apă, dar și un design învechit, poate fi schimbat cu un model nou, cu formă modernă.

Renovarea băii influențează atât confortul celor care locuiesc în casă, cât și creșterea valorii locuinței în timp. De aceea renovarea băii trebuie să vină cât mai devreme, mai ales dacă vrei să schimbi stilul abordat în baie. Dacă în trecut baia era decorată în culori precum albastrul sau verdele, acum poți alege modele de gresie și faianță în culori neutre. Chiar dacă optezi pentru alb, ai la dispoziție plăci sub forme diferite, deosebite și potrivite unui design contemporan.

3. Schimbarea parchetului

Parchetul se poate umfla în timp din cauza umezelii, plăcile ajung să scârțâie după mulți ani de trafic intens, iar aceste detalii îți for crea disconfort. Schimbare parchetului este un pas pe care majoritatea oamenilor îl aleg în proiectele de renovare, dar este și un proces anevoios. În special dacă apartamentul nu este nou, trebuie să eliberezi întregul spațiu pentru a scoate plăcile vechi și a le instala pe cele noi.

Alegerea unui parchet de calitate, în care investești o sumă mai mare, îți asigură o rezistență superioară a pardoselii în timp. Alege-l în funcție de traficul din cameră și ține cont de specificațiile precum tipul materialului sau numărul straturilor de lemn din fiecare placă.

Investițiile pentru renovarea apartamentului sunt esențiale pentru un rezultat de calitate, care să dureze și să îți transforme casa într-o locuință modernă, cu elemente care nu se demodează în timp. Optează pentru materiale de calitate în fiecare proiect, chiar dacă trebuie să faci schimbările pe rând.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close