Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre pachetul digital StartUp Nation

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre pachetul digital StartUp Nation

Programul StartUp Nation are rolul de a crește mediul de afaceri din România prin încurajarea înființării și dezvoltării IMM-urilor (întreprinderi mici și mijlocii).

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre pachetul digital StartUp Nation
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2023   •   14:46

Antreprenorii care dețin un SRL sau SRL-D pot aplica pentru o finanțare nerambursabilă de până la 200.000 lei pe care o pot folosi pentru dezvoltarea afacerii.

În anul 2022 a fost introdus o cheltuială obligatorie care contribuie semnificativ la punctajul necesar pentru calificarea la finanțare – un voucher de digitalizare sau un pachet digital. Indiferent dacă ai aplicat pentru programul StartUp Nation 2022 sau vrei să te înscrii la următoarele ediții, informațiile de jos îți vor fi de mare folos!

  1. Voucherul digital trebuie valorificat în mod obligatoriu.

Acest pachet digital este o cheltuială obligatorie. Dacă proiectul tău a primit finanțarea necesară, va trebui să îți faci un plan pentru prezența digitală a afacerii tale și să găsești o firmă cu care să colaborezi pentru pornirea demersurilor în acest sens. Sfatul nostru este să profiți cât poți de mult de acest pachet digital StartUp Nation pentru că te scutește de multe cheltuieli și îți aduce o vizibilitate și o notorietate mai mare în mediul online.

Mulți antreprenori fac greșeala să trateze aceste servicii de digitalizare într-un mod superficial, doar ca să constate mai târziu că afacerea lor nu crește în mediul online așa cum și-ar fi dorit. Nu repeta și tu această greșeală și alege din start o firmă serioasă cu care vei colabora pentru implementarea acestui pachet digital.

  1. Voucherul digital este de fapt un pachet complex de servicii.

Poți folosi acest voucher pentru crearea unui site sau a unui magazin online (înregistrarea domeniului web este inclusă), pentru dezvoltarea unor aplicații web personalizate, pentru promovarea de tip SEO și SEM, pentru mentenanță, dar și alte servicii necesare pentru o bună funcționare a afacerii în online. Toate aceste acțiuni te ajută să construiești o prezență online puternică a afacerii tale și o notorietate din ce în ce mai mare. Bineînțeles, vizibilitatea crescută va avea un impact pozitiv și asupra vânzărilor – până la urmă, asta îți și dorești, nu?

  1. Poți alege orice firmă pentru implementarea pachetului digital.

Nu ești constrâns să lucrezi cu o anumită firmă pentru implementarea pachetului digital, așa că, poți începe căutările pentru acea companie cu care te simți pe aceeași lungime de undă și cu care vrei să colaborezi pe termen lung. Este important să găsești o echipă de oameni serioși, dedicați, profesioniști și cu viziune care să se ocupe de imaginea afacerii tale în mediul online. Munca la un website și la prezența online nu se finalizează odată cu lansarea website-ului pentru acel site trebuie actualizat în mod constant.

Introducerea unui astfel de pachet digital în cadrul programului StartUp Nation ni se pare o inițiativă foarte bună. Multe afaceri din România nu au ajuns să își valorifice potențialul maxim tocmai pentru că nu au tratat cu seriozitate creșterea vizibilității în mediul online. Dacă ești antreprenor la început de drum, profită de acest program și de voucherul de digitalizare și nu te teme să atingi culmile succesului!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close