Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 motive să pariezi biletul zilei

5 motive să pariezi biletul zilei

Biletul zilei este acel bilet pe care îl plasează atât pariorii profesioniști, cât și pariorii amatori, în fiecare zi. Biletul zilei cuprinde cele mai bune evenimente sportive dintr-o zi care îți pot aduce profit.

5 motive să pariezi biletul zilei
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2022   •   10:05

Toți pariorii profesioniști recomandă să joci biletul zilei. Este esențial să cunoști anumite aspecte atunci când alegi să plasezi biletul zilei.

Este indicat ca biletul zilei să nu conțină mai mult de 3/4 pronosticuri. Acest lucru este logic ținând cont că șansele de câștig ale biletului sunt invers proporționale cu numărul de evenimente de pe acesta. Cu cât ai mai multe evenimente pe bilet, cu atât vei avea biletul zilei cota mare, dar și mai puține șanse câștig.

De asemenea, este foarte important să alegi cu atenție evenimentele pe care pariezi. Analiza este esențială înainte de a pune un pariu. Este important să te bazezi cât mai puțin pe noroc atunci când pariezi și cât mai mult pe analiza și cunoștințe. Reține că nu există ponturi sigure, deși este plin internetul cu diferite persoane care susțin că dețin ponturi sigure. O să îți prezint 5 motive pentru care merită să pariezi biletul zilei.

  1. Profit constant

Pariind în fiecare zi pe biletul zilei cu câteva pronosticuri ai șanse mari să obții un profit constant zilnic. Deși nu există o serie infinită de bilete câștigătoare, important este ca la sfârșitul lunii să ai mai multe bilete câștigate decât pierdute.

Un aspect important se referă la cota pe care o ai. Încearcă să găsești cote realiste, nici prea mici, dar nici prea mari. Pariorii profesioniști recomandă cota ideală ca fiind 2.00. Această cotă este ușor de găsit și se poate obține fie dintr-un singur eveniment, fie din 2/3 evenimente.

  1. Te distrezi în fiecare zi

Jucând biletul zilei, vei paria în fiecare zi și în acest fel te vei distra în fiecare zi. De asemenea, jucând biletul zilei vei fi nevoit să îți aloci un buget lunar și să îl împarți la numărul de zile în care pariezi.

Acest lucru te face să te bucuri mai mult de această activitate și să obții și profit în același timp. Făcându-ți un money management bun, vei evita situațiile stresante în care nu știi cât ai pierdut sau câți bani mai ai, având control asupra banilor tăi.

  1. Este ușor de făcut

Biletul zilei nu trebuie să îți ocupe mult timp deoarece nu ai nevoie de multe pronosticuri. Poți pune un singur eveniment cu o cotă de 2.00 și să îmbini utilul cu plăcutul. Există în fiecare zi anumite evenimente care sunt atrăgătoare, indiferent de sportul pe care pariezi

  1. Casele de pariuri oferă variante gata făcute

Unele case de pariuri oferă variante de bilet al zilei gata făcute. Tot ce trebuie să faci este să găsești casa de pariuri legală care ți se potrivește și să vezi ce variante de bilet al zilei au. Întotdeauna este esențial să faci și tu o analiză asupra biletelor pe care le plasezi, indiferent că o casă de pariuri îți recomandă un anumit bilet sau eveniment.

  1. Nu pierzi mult timp

Fie că ești în drum spre serviciu sau în pat înainte să adormi, poți face biletul zilei direct de pe telefonul mobil. Ținând cont că este un bilet care nu necesită multe pronosticuri, nu îți va lua mult timp să găsești un eveniment potrivit.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close