Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ai încredere să îți cumperi o haină de blană online

Ai încredere să îți cumperi o haină de blană online

Comerțul online a crescut semnificativ în ultimul timp, tot mai multe persoane alegând să comande de pe internet atât produse uzuale, dar și din categoria celor mai sofisticate.

Ai încredere să îți cumperi o haină de blană online
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2021   •   11:47

Odată cu intensificarea acestei zone de comerț electronic, magazinele online și-au perfecționat modalitățile de cumpărare, plată și livrare.
Cu toate acestea reticența cumpărătorilor încă există mai ales atunci când vine vorba de achiziții din categoria hainelor sau a produselor de lux. În rândul unor astfel de produse se numără și hainele de blană.

Cum cumperi o haină de blană online, sigur și rapid

Poate ți-ai dorit și până acum să achiziționezi o haină de blană de cea mai bună calitate, dar nu ai avut timpul necesar să iei la rând magazinele de specialitate, pentru a găsi modelul perfect. Sau poate ai văzut pe internet haine sau veste de blană care ți-au plăcut, dar n-ai avut curajul să comanzi pentru că te temi să nu faci o alegere greșită și să rămâi și fără bani în cont.

Tot ce trebuie să faci este să te informezi cât mai bine înainte de a face achiziția. În primul rând este important să afli cât mai multe informații despre brandul care comercializează modelele de blănuri pe care ai pus ochii. Caută și citește cu atenție recenziile de pe Google pentru că te vor ajuta să îți faci o părere atât despre firmă, cât și despre calitatea produselor pe care le vinde.

Următorul pas important în procesul de achiziție este să studiezi pagina cu termeni și condiții care nu trebuie să lipsească de pe niciun magazin online. Lipsa unei pagini de acest fel ar trebuie să fie deja un semn că este vorba de un magazin obscur și există riscul să rămâi fără bani sau să achiziționezi un produs îndoielnic pe care apoi nici să nu îl poți returna.

De regulă în această parte din site/magazine online sunt specificate o serie de detalii importante: condițiile de livrare, modalitățile de plată, condițiile în care se pot returna produsele și intervalele de timp în care se întâmplă toate acestea.

Este esențial să știi de la început ce așteptări să ai în legătură cu produsele pe care urmează să le primești. Și cu cât ai acces la informația corectă, cu atât mai mare va fi satisfacția în legătură cu haina de blană, vesta sau geaca de piele pe care urmează să o cumperi online.

Odată ce ai parcurs aceste informații se poate consideră că ai o imagine destul de clară și poți decide dacă este sigur sau nu să faci achiziția pe care ți-ai propus să o faci.

Carolina Design, o destinație sigură de shopping pentru haine de blană

Piața hainelor de blană este diversă, însă nu toate brandurile inspiră aceeași seriozitate și profesionalism precum Carolina Design. Aceasta este concluzia unui sondaj realizat în rândul clienților de haine de blană și piele naturală. Iar motivele care i-au determinat pe cei mai mulți să nominalizeze Carolina Design ca fiind un brand de încredere, serios și profesionist în relația cu clienții, sunt numeroase: de la transparență în relația cu cumpărătorii, la promptitudinea cu care își fac foarte bine treaba și facilitățile pe care le găsesc în permanență pentru a veni în întâmpinarea clienților.

Pentru realizarea acestui sondaj realizat în rândul clienților de haine de blană și piele naturală s-au luat în calcul o serie de criterii, în funcție de care Carolina Design s-a detașat semnificativ de concurență. Respectiv:

  • Perioada de retur a produselor în termen de 30 de zile

  • Transport gratuit atât la achiziție cât și în cazul unui retur

  • Restituirea banilor în doar 2 zile lucrătoare, în cazul unui retur

  • Opțiuni de finanțare avantajoase: plata în 12 rate fără dobânda la majoritatea băncilor din România

  • Cel mai prompt customer care și packaging

  • Cadouri și promoții speciale pentru clienții care au mai achiziționat produse ale brandului

  • Livrare rapidă din stoc (24-48 ore)

  • Servisare gratuită timp de 3 ani (mici ajustări și drycleaning)

Toate aceste criterii vin să consolideze semnificativ poziția brandului de haine de blană și articole de piele naturală Carolina Design și să îl transforme în prima opțiune a clienților care renunță la orice temere în a achiziționa chiar și o haină de blană online, tocmai datorită faptului că aici pot cumpăra în siguranță și pot returna un produs, fără să existe riscul apariției unor situații neplăcute.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close