Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ambalaje biodegradabile ideale pentru afacerea ta de la Snick Ambalaje

Ambalaje biodegradabile ideale pentru afacerea ta de la Snick Ambalaje

Începem să conștientizăm din ce în ce mai mult cât de dăunătoare este rasa umană pentru natură și încercăm să facem schimbări în bine.

Ambalaje biodegradabile ideale pentru afacerea ta de la Snick Ambalaje
de Georgiana Adam    |    17 Sep 2021   •   15:21

Până la urmă nu numai natura are de suferit, ci și noi simțim consecințele acțiunilor noastre. Nivelul poluării este la un nivel alarmant, din cauza numărului de mașini ce tot crește, fabrici ce eliberează gaze nocive, plastic aruncat peste tot ce distruge chiar și viața marină și multe altele.

Orice schimbare în comportamentul nostru, oricât de mică, poate avea o influență mare și astfel fiecare își reduce amprenta de carbon lăsată.

Antreprenorii din industria Horeca se îndreaptă tot mai mult către folosirea ambalajelor de catering biodegradabile, un aspect ce este apreciat de foarte mulți clienți.

Nu numai că protejezi natura, însă este un detaliu ce îți garantează revenirea clienților pentru comenzi ulterioare, fiind și ei educați în acest sens. De aceea, dacă deții o astfel de afacere și ai nevoie de ambalaje biodegradabile pentru livrări sau pentru anumite evenimente ținute acolo, atunci Snick Ambalaje poate fi partenerul tău de încredere și de drum lung.

Despre produsele de la Snick Ambalaje

Această companie cu 100% capital românesc îți pune la dispoziție o gamă completă de consumabile de unică folosință pentru orice tip de afacere din industria Horeca. Aici regăsești ambalaje biodegradabile pentru pizzerii, restaurante, baruri, cafenele, brutării, patiserii, fast food-uri, street food-uri și multe altele.

Din anul 2007 al înființării, în decurs de doar 7 ani de muncă, aceștia au ajuns lideri de piață, iar asta este atestat și de CCIR Buzău care le-a oferit diploma de excelență pentru rezultatele economice ce au fost obținute între anii 2010-2013. Snick Ambalaje a început să importe în anul 2011 ambalaje de calitate superioară de prin toate părțile lumii, astfel reușind să satisfacă cerințele exigente ale antreprenorilor.

Aceștia au investit în permanență pentru a aduce noi produse cerute de public, iar în decursul anilor și-au îndreptat atenția în principal către cele eco-friendly, datorită cerinței destul de mari. Aceștia își gestionează și actualizează în mod constant stocurile, astfel încât nici un client să nu rămână fără ambalajele necesare.

Ce poți găsi la Snick Ambalaje

Aceștia au un catalog impresionant cu sute de articole de unică folosință. Poți găsi aici pahare, farfurii, tacâmuri, caserole, pungi, sacoșe, prosoape, cutii de torturi, bărcuțe, tăvi și platouri, boluri, cupe și multe altele. Poți alege între cele confecționate din carton, hârtie, trestie, palmier sau lemn.

De asemenea, aici găsești chiar și echipamente de protecție și dezinfectanți eficienți, indispensabili într-o astfel de afacere. Pentru personal poți comanda de aici bonete, viziere, șorțuri de unică folosință, protecție pentru pantofi și măști faciale.

Dacă nu te poți decide între ambalajele dorite, poți comanda câte o mostră din fiecare, complet gratuit, iar după ce te decizi ce s-ar potrivi mai bine pentru afacerea ta, comanzi cantitatea dorită. De asemenea, majoritatea dintre acestea pot fi personalizate cu logo-ul firmei și datele de contact, pentru a aduce un plus de aspect și profesionalism.

Descoperă întreaga gamă de produse accesând www.snick-ambalaje.ro.

Contact: [email protected]

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close