Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Beneficiile păturilor de muselină Mushie din bumbac 100% organic

Beneficiile păturilor de muselină Mushie din bumbac 100% organic

Bebelușii adoră păturile de muselină de la Mushie pentru că simt în ele îmbrățișarea caldă a mamei, energia și protecția ei, chiar și atunci când ea nu se află prin preajmă.

Beneficiile păturilor de muselină Mushie din bumbac 100% organic
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2022   •   10:49

Muselina Mushie are multiple întrebuințări și se folosește de către multe mămici pentru copilașii lor, de când sunt mici.

Muselina Mushie pentru înfășat de la Melvelo.ro

Păturica de muselină din bumbac organic de la Mushie a fost concepută ca o păturică 3 în 1, fiind ideală pentru înfășat, învelit sau pentru protecție soare/vânt. Poți folosi păturica de muselină de la Mushie pentru înfășatul bebelușului, ca o tehnică secretă de calmare și relaxare, despre care mulți părinți susțin că este miraculoasă pentru bebeluși.

Muselina Mushie pentru învelit de la Melvelo.ro

Pe măsură ce bebelușul tău crește, poți transforma păturica de înfășat în păturică de învelit, dimensiunea generoasă de 120cmx120cm a păturicii dându-ți posibilitatea de a o folosi în funcție de cât de mult crește bebelușul tău, chiar până la 4-5 anișori. Avantajul păturicii de muselină este că materialul de bumbac 100% organic din care este confecționată, nu se deteriorează în timp, durata de utilizare a acestui material fiind mult mai mare decât alte materiale.

Fie că o folosești pentru înfășat, fie că o folosești pentru învelit, păturica de muselină Mushie confecționată din țesătură din bumbac organic subțire, fină, ușoară și extra moale, prespălată în prealabil în fabrică, pentru a se simți cât mai moale pe pielea plăpândă a bebelușului, va proteja pielea delicată a micuțului tău în zilele călduroase sau răcoroase de vară.

Beneficiile păturilor de muselină Mushie din bumbac 100% organic

Confecționate din bumbac 100% organic, păturicile de înfășat de la Mushie sunt complet sigure pentru bebeluși, deoarece materialul din bumbac organic din care sunt confecționate nu este alergen, nu produce iritații, inflamații, nu zgârie pielea fină și delicată a bebelușului, este confortabil, calmant, are proprietăți ridicate de absorbție, care permit o foarte bună circulație a aerului și uscarea foarte rapidă a materialului.

Chiar dacă este înfășurat ca într-un cocon, bebelușul nu transpiră, ci materialul de bumbac organic a muselinei rămâne respirabil, fresh, menținând totodată căldura, iar pielea bebelușului nu va dezvolta iritații sau alergii.

Bumbacul organic

Bumbacul organic a devenit la fel de important ca și alimentele organice, din ce in ce mai mulți oameni devenind adepții materialelor organice care conțin bumbac organic cultivat fără folosirea pesticidelor și fertilizatorilor sintetici toxici și semințe de bumbac modificate genetic.

Producătorii de bumbac organic folosesc doar materiale și metode permise în producția organică, de aceea și producătorii articolelor pentru bebeluși de la Mushie au ales pentru confecționare păturilor pentru bebeluși, bumbacul 100% organic.

Tips & Tricks despre tehnica înfășatului

Înfășatul este o tehnică foarte veche și extrem de eficientă pentru calmarea bebelușilor, care, după cele nouă luni petrecute în burtica mamei, se simt vulnerabili dacă sunt lăsați liberi deodată, într-o lume complet nouă.

Realizat în mod corect, înfășatul îi poate face pe micuți să se simtă confortabil și protejați, simulând astfel senzația poziției din burtică, cu care au fost obișnuiți. Acest lucru îi ajută să doarmă mai bine și mai relaxați, prevenind trezirea bruscă a bebelușilor datorită reflexului Moro, acel reflex de ridicarea bruscă a mânuțelor în somn, care îi sperie și îi face să se trezească.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close