Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Bucovina, o destinație la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă

Bucovina, o destinație la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă

Tot mai mulți dintre români aleg Bucovina ca destinație de vacanță, date fiind peisajele spectaculoase de care au parte aici dar mai ales tradițiile nemuritoare care se păstrează de zeci sau chiar sute de ani.

Bucovina, o destinație la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2023   •   14:50

Fie că alegi să te bucuri de vacanță singur, cu familia sau prietenii, Bucovina te va întâmpina cu brațele deschise, oferindu-ți momente memorabile.

Interesul major pentru această regiune pe care îl arată persoanele aflate în căutarea unei destinații de vacanță este justificat de numeroasele investiții realizate în ultimii ani în Bucovina.

De exemplu, condițiile de cazare au fost în mod considerabil îmbunătățite în urma dezvoltării unui număr mare de noi unități de cazare care își propun să ofere condiții excelente tuturor celor care aleg să fie oaspeții acestor meleaguri. Printre acestea se regăsește și Regatul Bucovinei, o unitate de cazare pe care trebuie să o ai în vedere și tu ori de câte ori ajungi în Bucovina!

Regatul Bucovinei, confort la nivel superior pentru toți turiștii care vizitează Bucovina indiferent de sezon

Pentru a te putea bucura de toate frumusețile pe care Bucovina le are de oferit, așa cum sunt tradițiile păstrate cu sfințenie, bucatele specifice sau peisajele de poveste, trebuie să alegi o unitate de cazare care prețuiește toate aceste comori ale regiunii.

Regatul Bucovinei reprezintă o astfel de unitate de cazare de unde poți experimenta tot ce are Bucovina mai frumos de oferit!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deschisă de curând, Regatul Bucovinei este o pensiune care își propune să ofere tuturor turiștilor care aleg să se bucure de o vacanță în Bucovina condiții ireproșabile de cazare, astfel încât vacanța de care au parte să fie, în adevăratul sens al cuvântului, memorabilă!

Fie că alegi să vizitezi Bucovina în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci când acest tărâm de poveste te va cuceri prin tradițiile și obiceiurile locale, sau în timpul verii, pentru a te bucura de aerul curat și răcoritor de munte dar și de numeroasele peisaje unice, Regatul Bucovinei îți va oferi toate condițiile necesare pentru o vacanță perfectă.

La doar un pas de câteva dintre cele mai importante obiective turistice ale zonei

Atunci când îți alegi unitatea de cazare pentru vacanța ta în Bucovina, este important să te cazezi la o pensiune situată nu foarte departe de obiectivele turistice reprezentative pentru această regiune. În acest fel, nu numai că veți bifa majoritatea atracțiilor importante ale Bucovinei, dar totodată veți avea mereu ceva nou de făcut, iar astfel nimeni nu se va plictisi în vacanță.

Ei bine, exceptând frumusețile comunei Mălini, o oază de liniște și istorie a județului Suceava, dacă vei alege să te cazezi la Regatul Bucovinei, atunci vei putea vizita obiective turistice importante precum:

Drumul Talienilor

De departe cea mai importantă atracție a acestor meleaguri este Drumul Talienilor, care îți poate oferi o călătorie de povestit tuturor apropiaților. Drumul care face legătura între județele Suceava și Neamț impresionează nu numai cu istoria sa foarte bogată ci și cu panoramele superbe pe care le poți admira.

Drumul Talienilor a făcut parte din „Baltagul” lui Mihail Sadoveanu, fiind construit la inițiativa Regelui Carol I de către mai mulți constructori italieni, detaliu care a dat și numele acestui drum.

Biserica din lemn, crucea de mari dimensiuni dar și foișorul de observare sunt atracțiile care te vor convinge că Drumul Talienilor este, într-adevăr, un obiectiv turistic important al Bucovinei.

Stațiunea de schi din Mălini

În cazul în care iubești adrenalina pe care sporturile de iarnă o oferă, atunci află că la Mălini există o stațiune de schi în continuă dezvoltare! Cu o lungime de aproximativ 800 de metri și o diferență de nivel de 103 metri, pârtia de schi din Mălini este de dificultate medie și oferă condiții excelente pentru o partidă de schi pe cinste!

Dacă alegi să te cazezi la Regatul Bucovinei în timpul verii, atunci te vei putea folosi de bullcart-urile care pot fi închiriate pentru a avea parte de adrenalină și experiențe memorabile.

Casa Memorială „Nicolae Labiș”

Știai că la Mălini vei putea vizita Casa Memorială „Nicolae Labiș” ce a fost amenajată chiar în locuința unde a trăit poetul Nicolae Labiș?

Aceasta este situată chiar în centrul localității Mălini, așa că merită să faci un popas pentru a descoperi locuința unde poetul a scris o bună parte a creației sale artistice.

Munții Stânișoarei

În cazul în care iubești natura și ale sale frumuseți, Munții Stânișoarei sunt doar la un pas de Regatul Bucovinei, așa că poți plănui oricând o drumeție în natură!

De-a lungul timpului, în pădurile acestor munți au trăit o mulțime de pustnici și totodată reprezintă o zonă cu o bogată tradiție a păstoritului, ceea ce a dat numele acestor munți.

Regatul Bucovinei te invită în vacanță!

Te-ai convins deja, probabil, că există o mulțime de lucruri de făcut în Mălini dar și la fel de multe argumente pentru a alege Regatul Bucovinei ca destinație de vacanță. Copiii vor avea un spațiu de joacă la dispoziție iar cei mari se vor putea bucura de grătarul cu proțap, piscina interioară, ciubărul sau sauna care le va oferi toată relaxarea de care vor avea nevoie.

Programează o vacanță în Bucovina pentru a-ți încărca bateriile descoperind poate cea mai frumoasă regiune turistică a României.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close