Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce cadouri pentru mama vor cumpara romanii de 8 martie in 2020?

Ce cadouri pentru mama vor cumpara romanii de 8 martie in 2020?

8 Martie, Ziua Mamei se apropie cu pasi rapizi, iar cei mai responsabili copii mari au inceput deja sa caute idei de cadouri originale pentru cea care le-a dat viata.

Ce cadouri pentru mama vor cumpara romanii de 8 martie in 2020?
14 Feb 2020   •   15:49

Iata in continuare cum arata cele mai noi cadouri pentru mama si care este trendul in materie de surprize.

Tendinte cadouri pentru mama de 8 martie

In 2020, cei de la Mindblower, magazin online de cadouri trasnite, subliniaza ca interesul pica asupra surprizelor ingenioase pentru mama. Clasicul buchet de flori este inlocuit de un trandafir cu petale de aur sau un trandafir criogenat in diverse culori, care nu se ofileste. In locul traditionalei cutii cu bomboane, mamele vor fi rasfatate cu daruri de wellbeing, cum ar fi un aparat de masaj pentru picioare, un colier cu vibratie pentru masaj cervical sau un difuzor aromaterapie pentru uleiuri esentiale.

In ultimii ani, romanii au inceput sa descopere si sa afiseze un interes tot mai mare pentru practicile Yoga, iar de 8 martie unii barbati si unele femei vor alege pentru mame cadouri de inspiratie, de relaxare, stimulare mentala si fizica prin Yoga.

Cele mai frumoase si noi idei de cadouri pentru mama de 8 Martie

1. Flori nemuritoare

De 8 martie, florile se afla in topul celor mai oferite atentii pentru mame. Buchetele si aranjamentele florale deosebite sunt foarte frumoase si arata dragostea si respectul pentru cea mai importanta fiinta din viata noastra. Dar, din pacate, in doar cateva zile, aceste flori vor ajunge la cos, pentru ca se vor ofili si isi vor pierde frumusetea.

O alternativa ingenioasa de cadouri pentru mama o reprezinta trandafirii nemuritori. Acestia isi pastreaza gentiletea si sunt eterni. Nu necesita intretinere, nu trebuie udati si nici taiati. De aceea, in 2020, multe mame romance vor primi in semn de dragoste, recunostinta si respect, un trandafir de aur placat cu 24K sau un trandafir criogenat (rosu, galben, albastru electric, indigo, roz, verde sau chiar multicolor, cu tija sau capete asezate intr-o cutie eleganta). Un model de trandafir cu tija, placat cu aur 24K costa 299 de lei, iar un trandafir criogenat este 119 lei.

2. Difuzoare aromaterapie

Uleiurile esentiale se afla in acest moment in atentia multor persoane interesante de solutii naturale pentru sanatate si bunastare.  Intr-o lume inconjurata de poluare, agenti si ingrediente chimice, uleiurile esentiale sunt oaza de evadare. Un difuzor aromaterapie este util pentru ca ajuta la dispersarea in aer a diferitelor estente pur organice, creand astfel o atmosfera placuta, de relaxare stimulare. Cele mai noi difuzoare aromaterapie au si functie de lampa de veghe, boxa, ceas cu alarma, joc de lumini etc.  

Un difuzor aromaterapie poate fi un cadou extrem de util pentru mama. Asociat cu uleiurile esentiale potrivite, el poate ajuta la combaterea insomniilor, migrenelor, dificultatilor de respiratie, la hidratarea pielii etc. In plus, imbie la relaxare si rasfat, doua lucruri esentiale pentru mamele care deseori se lasa pe ultimul loc cand vine vorba de familie. Fara indoiala, anul acesta, multi romani, in special femei, vor alege un difuzor de uleiuri esentiale drept cadou pentru mama de 8 martie.

Preturile pentru difuzoare aromaterapie pornesc de la 110 lei.

3. Cadouri de wellness pentru masaj si Yoga

O alta modalitate prin care romanii isi vor demonstra dragostea si pretuirea pentru mame anul acesta, va fi prin intermediul unui cadou de wellness. Poate fi vorba despre un guler pentru masaj gat si spate, o husa auto cu centre de masaj, o perna de masaj, pres pentru reflexoterapie sau chiar un norisor pentru un masaj corporal complet.

Aceste cadouri inventive relaxeaza muschii, alunga durerile si induc o stare generala de bine. Cadourile de wellness arata grija pe care o persoana o are fata de mama care se sacrifica, munceste din greu si deseori se lasa pe sine, pentru binele copiilor sai. Acest scenariu se potriveste multor mame din Romania. Tot in aceasta categorie se afla si cadourile care provoaca mamele spre practicile Yoga si mindfulness. Un Yoga Game cu zaruri din lemn inscriptionate cu pozitii Yoga costa doar 45 de lei.

4. Cadouri personalizate si simbolice

Alte tipuri de cadouri pentru mama sunt cele personalizate, cum ar fi o carte cadou Cea mai buna mama. In acest carnetel de dimensiuni potrivite poti scrie pe larg 50 de motive pentru care mama ta este cea mai buna din lume. Are 104 pagini, coperti softcover si este unul din cadourile care poate aduce cu usurinta lacrimi de fericire pe chipul mamelor. O astfel de carte personalizata costa doar 49 de lei.

Daca mama adora sa bea ceai sau cafea, canile termosensibile sunt un cadou la moda, de foarte mare efect. Modul lor de functionare este foarte intuitiv: isi schimba infatisarea, pe masura ce le umpli cu lichid fierbinte. In cele din urma, o simpla cana cu mesajul Super Mom poate emotiona orice mama.  

5. Cadouri pentru mici indulgente

Anul acesta, de Ziua Mamei, se poarta si cadourile de elegante, pentru mici indulgente personale. Astfel, pentru cel mai potrivit cadou mama poti alege o oglinda LED de buzunar cu incarcare telefon sau o oglinda pliabila multi-functii.

De asemenea, mamele pot aprecia un stand tridimensional de bijuterii, cu silueta unor pisici, a unor pasari pe un stalp de telegraf sau a unei balerine. Pentru mamele foarte atente in organizarea bijuteriilor, exista cartea comorilor (o cutie de bijuterii camuflata sub aspectul unei carti premium) sau chiar un puzzle mecanic din lemn, Cutie antica. Astfel de cadouri pornesc de la 49 de lei.

In concluzie, oferta unui magazin de cadouri originale in 2020 este foarte bogata in sugestii pentru Ziua Mamei si nu trebuie sa cheltui foarte mult ca sa faci un dar din inima. Avem de unde alege.

Asa cum spune Angela Stan, Marketing Manager Mindblower.ro, cadoul pentru Ziua Mamei poate avea diverse forme si dimensiuni, dar ceea ce conteaza cel mai mult este ca acesta sa vina din suflet.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close