Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cât costă să te muți cu o firmă de mutări și de ce e bine să apelezi la una

Cât costă să te muți cu o firmă de mutări și de ce e bine să apelezi la una

Termenul de mutări poate fi necunoscut pentru mulți dintre noi, deși acest tip de servicii predomină de ceva timp piață la noi în țară, în special în București.

Cât costă să te muți cu o firmă de mutări și de ce e bine să apelezi la una
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2022   •   15:08

Ce este o firma de mutări mobilă, cât costă o mutare și de ce e bine să apelăm la una când dorim să ne schimbăm domiciliul sau sediul companiei? Aflați mai jos.

O firma de mutări putem spune că este partenerul ideal atunci când vrem să ne schimbăm domiciliul ori ne mutăm firma la un nou sediu. O asemenea firma se ocupă special de mutările și relocarile locuințelor și companiilor, în așa fel încât proprietarii să nu miște un deget.

E bine să apelăm la o asemenea firmă din mai multe motive, însă, în principiu ar fi siguranța. O firma de mutări mobilă are experiență necesară iar manipulatorii știu cum să transporte și să manipuleze orice fel de mobilier din orice material.

Principalele avantaje când vine vorba de o mutare cu o firmă specializată cum suntem noi ar fi siguranța și profesionalismul, deoarece pe cât de ușor ar părea va asigur că nu este. Noi la orice mutare efectuăm ambalăm toate obiectele în cutii speciale, folii de protecție iar mobilierul mare îl dezasamblam până la cea mai mică piesă și îl ambalăm la loc în nouă locație în aceiași poziție. O mutare necesită timp și răbdare și după cum am spus, profesionalism.” – Alexandru Dumitru, director MASTERMOVE.

Dar cât costă o asemenea mutare și cu ce diferă de serviciile de transport normale pe care le găsim, să zicem, prin intermediul site-urilor de anunțuri?

O mutare are costul variabil în funcție de ce trebuie mutat, cât de mare este distanța și câți oameni necesită. Nu pot să spun un preț exact dar am avut clienți care au fost taxați mai mult de cei care oferă doar transport normal, adică vin și îți încarcă mobila și o duc la adresa nouă, neasigurată, fără protecții, fără să o dezasambleze.” ne spune Alexandru.

Concluzia este destul de simplă, pentru o mutare fără stres este ideal să apelați la o firma specializată în domeniul de mutări, în așa fel va asigurați că bunurile ajung întregi la destinație iar mutarea se desfășoară rapid și sigur.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close