Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce avantaje ai atunci când cumperi torturi şi prăjituri dintr-o cofetărie online

Ce avantaje ai atunci când cumperi torturi şi prăjituri dintr-o cofetărie online

Livrarea la domiciliu a produselor de cofetărie este mai mult decât o tendință in prezent. Practic reprezintă o adaptare inevitabilă la vremurile în care există Internet și aplicații de livrare a alimentelor, însă și consumatori în căutare de confort care preferă să cumpere prăjiturile preferate de la o cofetărie online, fără a se mai deplasa la o cofetărie fizică, câștigând astfel și timp prețios.

Ce avantaje ai atunci când cumperi torturi şi prăjituri dintr-o cofetărie online
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2022   •   11:31

În România, nu numai că există un public pentru livrarea produselor de cofetărie la domiciliu, dar numărul cofetăriilor care oferă acest serviciu crește în fiecare an.

De ce avantaje se bucura consumatorii care cumpera prăjituri de la o cofetărie online

Motivele pentru care mulţi decid să cumpere de la prăjituri şi torturi, la candy bar, online, sunt numeroase, iar unele dintre ele sunt menţionate în cele ce urmează:

Persoanele care fac astfel de comenzi, tinere sau mai în vârstă, se bucura de comoditate

Primul factor care influenţează achiziţia online de prăjituri este confortul. Cu un program epuizant, de multe ori oamenii nu mai au timp să meargă la o cofetărie doar pentru a cumpăra un tort sau alte produse specifice.

În era digitală, va fi dificil de găsit un reprezentant al noii generații care să nu prefere să facă cumpărături online, chiar şi atunci când în discuţie intră un tort. Pentru acest consumator, actul de a merge la o cofetărie fizică este de domeniul trecutului, simţindu-se mult mai confortabil să apeleze la o cofetărie online din confortul unui fotoliu, de acasă sau de oriunde s-ar afla.

Pe de altă parte, seniorii pot să prefere comenzile online, inclusiv din cauza dificultăților de locomoție, care nu le mai permit să se deplaseze cu ușurință. De astfel, un segment semnificativ al seniorilor din România, s-a adaptat vremurilor actuale şi s-a informat în ceea ce priveşte tehnologia, utilizând diverse dispozitive inclusiv pentru a face comenzi online. Astfel, nu doar că se bucură de timp pentru alte activități, ci și de confort.

Acces facil la produsele de cofetărie

Livrarea de produse de la o cofetărie este o modalitate de a face ca oamenii de pe o suprafață teritorială mai mare – locuitori ai mai multor cartiere - să aibă acces la acestea. De exemplu, la oferta cofetăriei online eTorturi.ro au acces toţi locuitorii din capitală şi zonele limitrofe, ceea ce este minunat.

Pe site-ul cofetăriei online sunt expuse machete cu torturi între cele mai diverse, potrivite pentru o varietate de evenimente din viaţa – de la nuntă, botez, aniversări şi până la evenimente corporate. La eTorturi, cofetari cu experienţa prepară delicii cu aspect memorabil, utilizând doar ingrediente naturale, de prima clasă. Pe lângă torturi, oferta cofetăriei include, de asemenea, prăjituri de casă, brioşe, cup cakes, fursecuri, saleuri, pateuri, candy bar şi multe alte delicii preparate cu un gust care să lase un curcubeu pe cerul gurii.

Și, cel mai important, utilizatorii online sunt doar la un click distanță de toate aceste bunătăți!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close