Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce trebuie să cauți atunci când cumperi adidași

Ce trebuie să cauți atunci când cumperi adidași

Adidașii reprezintă unul dintre modelele de încălțăminte cele mai des căutate și utilizate atât de bărbați, cât și de femei sau copii.

Ce trebuie să cauți atunci când cumperi adidași
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2021   •   16:29

Nu numai că aspectul lor este unul care se poate potrivi oricărui gust, dar aceștia sunt potriviți și pentru o gamă variată de ținute.

Cum aleg perechea potrivită de sneakers?

Fie că ieși în oraș cu prietenii, fie că te pregătești pentru o sesiune de antrenament sportiv, o pereche de sneakers este încălțămintea de care ai nevoie pentru a-ți satisface nevoile în acest sens: aspect plăcut și confort. 

Indiferent care este activitatea pe care o desfășori sau ținuta casual pe care o vei avea, vei găsi cu siguranță perechea de adidași care să ți se potrivească, însă cum știi care este perechea de sneakers potrivită pentru tine?

Înainte de toate, trebuie să ții seama de câteva aspecte generale: alege o pereche de adidași de culoare mai închisă pe care să îi ai pentru zilele ploioase, dacă faci antrenamente sportive, alege o pereche de adidași de calitate, ține cont că adidașii din piele sunt impermeabili, alege adidași în producerea cărora s-au realizat tehnologii moderne, pentru o mai mare flexibilitate, alege o pereche de adidași din material textil, pânză de preferat. 

Ce material este de preferat pentru o pereche de sneakers de calitate

Adidașii din piele de căprioară reprezintă o alegere excelentă în ceea ce privește calitatea, aceștia având și alte avantaje: pot fi combinați cu ușurință cu o pereche de blugi, cu un tricou și sacou pentru un aspect atemporal sau cu articole de îmbrăcăminte în culori contrastante pentru un aspect modern. Aceștia sunt eleganți, impermeabili și respirabili, ceea ce îi face extrem de iubiți de purtătorii de sneakers. 

Adidașii din pânză au avantajul de a fi respirabili, lavabili la mașina de spălat și au un aspect atemporal. Cu toate acestea, pot fi mai sensibili în ceea ce privește rezistența, iar culorile deschise se murdăresc foarte ușor. 

Ce mărime ar trebui să aleg

Atunci când vrei să achiziționezi o pereche de adidași în care să te simți confortabil, alege cu atenție mărimea acestora. Nu uita că ai șansa de a achiziționa produsele atât din magazinele fizice, cât și de pe site. Dacă ai opțiunea de a proba o pereche de încălțăminte mergând într-unul din magazinele fizice CCC, este recomandat să alegi această variantă, deoarece vei avea siguranța că ți se potrivesc.

Încearcă să probezi adidașii după-amiaza sau seara, pentru că în prima parte a zilei picioarele pot fi umflate din cauza circulației sângelui pe timp de noapte. De asemenea, reține că numerele pot diferi de la o firmă de încălțăminte la alta. În cazul în care îți este la îndemână să faci achiziția online, de pe site-ul magazinului CCC, este indicat să consulți tabelul cu mărimi de pe pagină pentru a evita nepotrivirea și neplăcerile care pot decurge de aici. 

Oricare ar fi varianta pe care o alegi, alege-o cu încredere, deoarece o pereche de adidași de calitate este întotdeauna o alegere potrivită pentru ceea ce urmează să faci, pentru ținutele casual pe care le vei purta. Nu trebuie decât să ții seama de nevoile și de preferințele pe care le ai.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close