Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Prinde cele mai bune oferte pentru o vacanță reușită în Turcia, de la Hello Holidays

Prinde cele mai bune oferte pentru o vacanță reușită în Turcia, de la Hello Holidays

Vremea friguroasă te îndeamnă să visezi la o vacanță într-o insulă exotică sau chiar să te gândești la vacanța de vară? Atunci, avem recomandarea ideală pentru tine: plănuiește-ți din timp vacanța pentru vara aceasta și alege o destinație de poveste: Turcia.

Prinde cele mai bune oferte pentru o vacanță reușită în Turcia, de la Hello Holidays
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2022   •   17:41

În fiecare an, milioane de turiști din întreaga lume vizitează Turcia, iar românii nu fac excepție. Putem spune că suntem privilegiați, deoarece această țară superbă se află relativ aproape de România și se poate ajunge lejer și cu mașina personală sau cu autocarul.

Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a planifica o vacanță sau dacă vrei să mergi la sigur, îți recomandăm să apelezi la o agentie de turism, așa cum este și Hello Holidays.

Astfel, vei putea beneficia de cele mai bune pachete turistice pentru dorințele tale și nu vei sta cu griji în legătură cu transportul sau cazarea. În plus, vei plăti mai puțin decât dacă ai planifica vacanța pe cont propriu.

Turcia este o țară pe care cu siguranță vei dori să o vizitezi de mai multe ori și să descoperi toate atracțiile turistice. Este superbă indiferent de anotimpul în care o vizitezi, însă cel mai mult probabil îți va plăcea vara.

Atunci, ai ocazia de a îmbina utilul cu plăcutul: poți vizita cele mai frumoase obiective turistice, poți descoperi o nouă cultură și în același timp te poți relaxa.

De asemenea, dacă dorești, poți să mergi într-o vacanță strict de relaxare, la un hotel pe malul mării, cu regim all-inclusive. În cele ce urmează, îți vom prezenta două dintre cele mai bune oferte pentru sejururi Turcia 2022 de la Hello Holidays.

În primul rând, îți vom recomanda două sejururi cu autocarul. Acest tip de sejur este ideal pentru persoanele care vor ca totul să fie organizat până în cele mai mici detalii și care au reticență față de avion, din diverse motive.

Poți alege un Sejur Turcia - Bodrum, la Royal Asarlik Beach Hotel and SPA, de 5 stele, cu o durată de 7 nopți, cu autocarul. Pachetul turistic include transportul cu autocarul, cele 7 nopți de cazare în regim ultra all-inclusive și asistență turistică. Hotelul este amplasat pe o plajă liniștită, iar în apropiere se găsesc cele mai populare baruri de noapte din Bodrum.

O destinație foarte îndrăgită din Turcia este Kusadasi, unde îți recomandăm un Sejur de 7 nopți, cu autocarul, la Pine Bay Holiday Resort.

Oferta include transportul cu autocarul omologat pentru călătorii internaționale, regim ultra all inclusive, cele 7 nopți de cazare în hotel de 5 stele și asistență turistică. Hotelul dispune de plajă privată, port de agrement și se află într-un superb golf, de unde vei avea cea mai frumoasă priveliște.

Acestea au fost doar două dintre ofertele turistice de care te poți bucura în Turcia. Îți recomandăm să intri pe site-ul Hello Holidays pentru a rezerva vacanțele ce ți se potrivesc cel mai bine, iar dacă nu știi ce să alegi, reprezentanții agenției de turism îți vor oferi cele mai bune recomandări!

×
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close