Antena 3 CNN Economic Conținut plătit CM 2022: Trei meciuri de urmărit în primele zile și oferte pentru pariori

CM 2022: Trei meciuri de urmărit în primele zile și oferte pentru pariori

Încă din prima etapă a grupelor Cupei Mondiale fanii fotbalului vor putea urmări meciuri interesante.

CM 2022: Trei meciuri de urmărit în primele zile și oferte pentru pariori
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2022   •   15:00

CM 2022: Trei meciuri de urmărit în primele zile și oferte pentru pariori

Încă din prima etapă a grupelor Cupei Mondiale fanii fotbalului vor putea urmări meciuri interesante. Chiar dacă partida de deschidere dintre Qatar și Ecuador nu are un "afiș" de top, în zilele următoare vor debuta și echipele cu jucători impresionanți, iar trei dintre meciurile de referință le poți descoperi în cele ce urmează, iar partea a doua a articolului este dedicată amatorilor de pariuri.

Franța - Australia, debutul campioanei mondiale

Campioana mondială din 2018, Franța, debutează pe 22 noiembrie, de la ora 21:00, și întâlnește Australia, într-un meci din Grupa D în care pornește ca mare favorită. Cele două echipe s-au întâlnit și în prima etapă de la Cupa Mondială din 2018, când Franța s-a impus cu 2-1 destul de greu, pe final, după un autogol marcat de Behich. Franța are trei victorii și o remiză în confruntările anterioare cu Australia. Totuși, Franța suferă în ultima perioadă, dar își propune să își apere trofeul de la Cupa Mondială din 2018.

Spania - Costa Rica, un meci în care se anunță spectacol

Spania și Costa Rica se vor întâlni într-un meci din Grupa E, pe 23 noiembrie de la ora 18:00. Specialiștii consideră că grupa este cea mai interesantă de la Cupa Mondială, din moment ce din ea fac parte și Germania și Japonia. Spania și Costa Rica s-au mai întâlnit de trei ori, iar ibericii s-au impus de două ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Ultima confruntare a fost un amical disputat în 2017, pe care Spania l-a câștigat cu 5-0. La 12 ani de la titlul mondial, Spania speră să își treacă un nou trofeu în palmares. În schimb, Costa Rica are cel mai bun rezultat înregistrat în 2014, când a ajuns în sferturile de finală.

Brazilia - Serbia, meciul în care debutează favorita specialiștilor

Brazilia este echipa cotată cu prima șansă la câștigarea Cupei Mondiale. Selecao va debuta pe 24 noiembrie, de la ora 21;00, când va întâlni Serbia, într-o confruntare din Grupa G. E un meci de mare tradiție, din moment ce până acum am avut 21 de întâlniri. Brazilia a câștigat de 12 ori, 7 meciuri s-au terminat la egalitate, iar de 2 ori s-a impus Serbia (inclusiv când era Iugoslavia). La Cupa Mondială din 2018, Brazilia a câștigat cu 2-0 și pornește ca mare favorită, chiar dacă și sârbii au câțiva jucători de top.

Unibet, destinația ideală pentru amatorii de pariuri online

Numărul celor care urmăresc și pariază pe Cupa Mondială este, fără doar și poate, foarte mare. Iar Unibet este destinația ideală pentru amatorii de pariuri sportive. Acest operator online este recunoscut ca fiind unul de top și a oferit dintotdeauna cote excelente antepost, sute de opțiuni pre-meci și piețe de pariuri live deschise non stop.

Pe lângă aceste elemente, utilizatorii Unibet pot profita și de o mulțime de promoții pariuri dedicate Mondialului pe care operatorul le derulează în această perioadă.

Bounce - Participare gratuită și marele premiu de 500.000 RON la care se adaugă recompense spectaculoase, doar prin răspunsuri corecte la întrebările stabilite de Unibet.

Combo Booster - Utiliza 50% mai mult la profituri pentru biletele multiple cu minim 4 selecții (cotă minimă 1.25 per selecție), pe toate sporturile.

Uniboost - Câștiguri suplimentare mai mari cu 10% pentru un număr de 10 bilete live diferite, pentru toate meciurile de fotbal și tenis, care au o cotă de minim 1.50. Utilizatorii pot câștiga până la 2.000 RON în plus, cu miză maximă de 100 RON.

Bet Builder (Creare Pariu) - O funcție foarte îndrăgită de pe Unibet, care vine cu opțiuni noi. Utilizatorii pot alege acum mai multe meciuri din care să selecteze diverse pariuri. Mai mult, ei pot adăuga Cote pe rezultatul la pauză, Cote pe Interval, Cote pe cartonașe, Cote pe statistici jucători/echipe/meci.

Totodată, din 21 noiembrie, utilizatorii noi au posibilitatea să opteze pentru pachete de bun venit și mai atractive.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Atac la ambasada Israelului din Bucureşti
x close