Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Crăciun 2023, de ce să îndrăznești să îl petreci departe de casă

Crăciun 2023, de ce să îndrăznești să îl petreci departe de casă

Crăciunul este sărbătoarea cea mai așteptată de mulți dintre noi, de la cei mici până la cei mari.

Crăciun 2023, de ce să îndrăznești să îl petreci departe de casă
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2023   •   16:25

Aceste câteva zile festive ne ajută să ne deconectăm de rutina obișnuită, să ne încărcăm cu bucuria celor mici, cu prezența celor dragi și să ne odihnim. Tocmai de dragul odihnei, din ce în ce mai multe persoane aleg să petreacă Crăciunul departe de casă, într-un loc de basm, pregătit pentru venirea lui Moș Crăciun, cu un decor de poveste și cu magie. Fără responsabilitatea de a găti, de a pregăti casa și de a face curățenie după fiecare vizită, vă puteți bucura cu adevărat de farmecul sărbătorilor de Crăciun, să vă odihniți și să vă oferiți grija de care aveți nevoie.

Crăciun 2023 – cum dorești să petreci zilele de sărbătoare?

Un loc pe care l-a cuprins deja magia Crăciunului este Casa Timiș, în apropiere de București, care vă așteaptă cu preparate grozave, cu un program de sărbători atent planificat pentru a fi și pe placul celor mici, dar și a celor mari, și cu idei grozave de reîncărcare a bateriilor.

Pentru Crăciun 2023, Casa Timiș s-a pregătit din timp și vă propune o diversitate de activități care completează ospitalitatea care îi este caracteristică. Ajunși aici, veți avea impresia că ați poposit într-o poveste de Crăciun pe care i-ați citit-o copilului. Atmosfera este una plină de magie, cu un decor grozav, sute de lumini și cu tradiționalul brad de Crăciun. Moș Crăciun ajunge an de an aici pentru a împărți cadouri tuturor, spre bucuria copiilor. 

Crăciun 2023 – mai mult decât tradiție

Dar să nu uităm că aceste câteva zile de sărbătoare nu înseamnă doar Moș Crăciun și cadouri. Vă puteți relaxa la o sesiune de yoga sau de fitness, în timp ce copiii se distrează cu animatorii. Serile se încheie fie cu un foc de tabără, cu o cină festivă, fie cu o seară de cinema pentru copii. Cât despre preparate, puteți fi siguri că veți simți Crăciunul în fiecare îmbucătură. Chef Nico Lontras, împreună cu echipa sa dedicată, se pregătește pentru zilele de sărbătoare cu preparate tradiționale reinterpretate și delicii gourmet.

Puteți opta pentru apartament bungalow, pentru junior suite deluxe în bungalow, pentru suită conac sau pentru cameră dublă conac. Fiecare pachet include acces la Embrace Holistic Healing SPA, cu zonă termală, clase fitness, Yoga, Singing bowls, sală gym și zonă de relaxare. Petreceți Crăciunul alături de cei dragi, fără responsabilități și fără griji. Nu uitați să verificați și ce pachete Revelion 2024 a pregătit Casa Timiș pentru a încheia anul cu zâmbetul pe buze, cu mintea lipsită de gânduri și cu sufletul plin de speranță. 

Mai mult ca oricând, Casa Timiș a pus accentul pe petrecerea zilelor de sărbătoare în echilibru deplin. Fiecare pachet de Crăciun este o împletire perfectă a tradițiilor, a obiceiurilor, a preparatelor fine, dar și a stilului modern de viață. Petreceți cumpătat la Casa Timiș, cu bucate alese, cu seri pline de magie asigurate de show-uri live sau colindători, cu sesiuni relaxante pentru corp și suflet și începeți noul an cu forțe proaspete.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close