Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum poți asorta hainele de lux

Cum poți asorta hainele de lux

Și tu acorzi mult timp definitivării unei ținute? Industria modei este definită de numeroase stiluri vestimentare și reguli de asortare. Însă, cât de importante sunt asemenea detalii?

Cum poți asorta hainele de lux
de Georgiana Adam    |    13 Mai 2021   •   11:22

De cele mai multe ori, alegi să te îmbraci în funcție de starea pe care o ai în momentul respectiv. Ei bine, felul în care alegi să te îmbraci relevă foarte multe detalii despre tine. Așadar, armonia elementelor nu ar trebui să lipsească din întregul pe care l-ai format, indiferent de contextul în care le porți.

Brandurile de lux sunt cele care îți oferă alternative pe care le poți combina foarte ușor, dar care vor defini ținute de impact. Tu te vei simți foarte bine în pielea ta, iar ceilalți se vor bucura de o companie plăcută. Cine credea că o pereche de blugi sau un hanorac Palm Angels pot deveni piesele de rezistență atât la o întâlnire formală cât și în cadrul unei petreceri între prieteni?

Care sunt brandurile cu ajutorul cărora poți crea ținute impecabile?

Te identifici cu un mix de stiluri și opțiuni vestimentare? Îți plac hainele sport, lejere, dar vrei să strălucești pe oriunde mergi? În asemenea situații poate deveni dificil să găsești un echilibru în ținutele pe care le adopți. Însă, nu trebuie să te îngrijorezi. Există cel puțin două alternative pe care le poți lua în considerare:

  • Off White – A luat naștere în Italia în 2012 și este unul dintre brandurile internaționale care mizează pe excelența îmbrăcămintei. Colecțiile pe care le oferă sunt cât de poate de fresh și moderne și sunt adaptate în funcție de fiecare sezon în parte. Conceptele care stau la baza hainelor derivă din idei creative și originale. Culoriile vii și imprimeurile innovative sunt cele care vor atrage toate privirile. De asemenea, bumbacul de înaltă calitate este materialul cu ajutorul căruia sunt create hainele. Te vei simți mereu în centrul atenției, iar piesele vestimentare ți se vor potrivi de minune, indiferent de vârstă sau alte trăsături fizice.
  • Palm Angels – Francesco Ragazzi este cel care a țesut cu grijă și pasiune povestea din jurul brandului. Colecțiile Palm Angels de hanorace, tricouri sau pantaloni te vor ajuta să ieși din tipare. Iubite de oameni de toate vârstele, hainele combină cu succes parfumul anilor 70 cu inovația noilor trenduri. Elementele contrastante se îmbină armonios pentru a definitiva ținute casual inedite.

Cum poți combina eficient hainele oferite de brandurile de lux?

Fie că îți place sau nu, combinarea elementelor pe care le prezintă brandurile de lux nu este o activitatea prea ușoară. Trebuie să fii foarte atent/ă la toate detaliile implicate pentru a nu cădea într-o extremă care să denote kitsch-ul. Inscripțiile mari ale brandurilor de pe haine nu se vor demoda niciodată, dar ar trebui să respecți câțiva pași esențiali. Iată cum poți combina eficient hainele oferite de brandurile de lux:

  • Dacă vrei să păstrezi un look urban, casual și modern există câteva variante pe care le poți lua în calcul. Cu o pereche de blugi asortați de un tricou lejer, o geacă de blugi și o pereche de botine nu vei da greș. Poți, de asemenea, să optezi pentru sneakers sau hanorace pentru un suflu mult mai relaxat. Dacă îți dorești ceva mult mai extravagant fustele mini din piele sau blugi alături de pantofi cu toc și hanorace sau tricouri reprezintă alegeri inspirate.
  • Pentru un aspect mult mai prețios poți opta pentru o fustă cu pliuri și o pereche de botine alături de un hanorac. În ceea ce privește accesoriile poți alege o geantă de dimensiuni mici sau medii. În funcție de context, poți atașa chiar o borsetă.

Care sunt principalele greșeli când vine vorba de asortare?

Te-ai gândit vreodată că o singură piesă vestimentară poate dezechilibra întreaga ținută formată? Ei bine, un astfel de lucru se întâmplă cu frecvență, iar rezultatele pot fi uneori dezastruoase. Tocmai de aceea, ar trebui să acorzi importanță deosebită felului în care se realizează asortarea. Iată câteva greșeli pe care să le eviți cu orice preț:

  • Culori exagerate – Culorile vii sunt cele care te pot scoate din anonimat. Însă, există o linie destul de fină între un aspect impresionant și unul exagerat. Încearcă să găsești un echilibru între nuanțele pe care le găsești sau mizează pe o combinație de maxim două culori pentru a nu da greș. De asemenea, paietele și sclipiciul ar trebui alese cu grijă.
  • Imprimeuri încărcate – Când vine vorba de imprimeuri este foarte bine să creezi întreaga ținută în jurul piesei care deține un asemenea detaliu. În caz contrar, vei crea un design dezordonat sau neîngrijit. Așadar, dacă alegi un tricou Off White cu imprimeu deosebit încearcă să mizezi pe culori neutre pentru celelalte detalii. Rezultatul va fi unul de impact care va atrage toate privirile.
  • Croieli nepotrivite – Dacă nu îți cunoști foarte bine trăsăturile și caracteristicile fizice nu vei putea combina cu succes hainele. De ce? Pentru că hainele alese nu vor forma un întreg armonios. Astfel, dacă alegi variante oversized sau lejere din gama Palm Angels în partea de sus poți opta pentru pantaloni skinny sau variante mulate în partea de jos.

Ce îți pot asigura hainele oferite de brandurile de lux?

Calitatea este cea care va face diferența dintre impecabil și încărcat. Tocmai de aceea, hainele premium sunt cele care îți vor oferi siguranța că strălucești în fiecare moment. Pe lângă un asemenea aspect vei mai avea parte de:

  • Protecție împotriva alergiilor sau infecțiilor de diverse tipuri. Bumbacul este materialul recomandat pentru experiențe plăcute în timpul purtării. Tocmai de aceea, este utilizat de brandurile de lux.
  • Rezistență de-a lungul timpului. Hainele de calitate nu își vor pierde proprietățile odată cu trecerea vremii.
  • Un aspect mereu îngrijit. Funcționalitate și somptuozitate în doar câteva momente!

Sfaturile de mai sus te vor ajuta să îți creezi cu ușurință ținute interesante. Colecțiile impresionante oferite de Off White și Palm Angels le poți găsi în magazinul Capodopera, autorizat pentru a distribui haine originale.

Definește-ți un stil personalizat!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close