Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să iti faci singur o asigurare RCA în mai puțin de 5 minute

Cum să iti faci singur o asigurare RCA în mai puțin de 5 minute

Asigurarea RCA cumparată online este o metodă foarte eficientă de a economisi bani și timp. Trebuie să recunoaștem că această asigurare fiind obligatorie, majoritatea conducătorilor auto doresc să obțină cele mai bune oferte pentru polița RCA.

Cum să iti faci singur o asigurare RCA în mai puțin de 5 minute
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   17:01

Cu ajutorul instrumentului de calcul pus la dispoziție de Quartz Broker, puteți vedea în timp real ofertele de la toți asiguratorii emitenți de asigurare RCA din România. Trebuie doar să introduceți datele și în câteva secunde se vor afișa în același loc toate ofertele, putând prin comparație să aflați care este cea mai ieftină asigurare auto RCA. Puteți chiar să alegeți mai multe perioade de valabilitate a poliței pentru a obține două variante de preț simultan.

Nu necesită autentificare și este 100% gratuit să aflați cât o asigurare RCA. Totul este personalizat pentru dumneavoastră și mai mult de atât, cumpărând cu cardul polița de asigurare auto RCA se va emite pe loc.

Puteți cumpăra asigurarea auto obligatorie direct de pe telefon, pc sau tabletă. Polița valabilă RCA va fi transmisă instantaneu pe email în format electronic (PDF) iar dumneavoastră o puteți descarca sau printa.

Din luna septembrie 2020 șoferii din România pot arăta dovada incheierii politei RCA către organele de control în format electronic sau printate pe hârtie normală.

Verificare preț RCA indiferent de oriunde și oricând. Unul dintre marile avantaje este că acest calculator RCA funcționează 24/7 de oriunde, singura condiție este să aveți acces la internet.

Prețul pentru o Asigurare RCA online poate diferi în funcție de tipul autoturismului, categoria bonus/malus, compania de asigurări și multe altele. Pentru a putea primi oferte de asigurare auto RCA, tot ce trebuie să faceți este să completați în formularul de calcul câteva informații despre autovehicul (din talon) și date personale cum ar fi: nume/prenume, adresă, date din buletin, an obținere permis. Informațiile dumneavoastră sunt păstrate în siguranță și sunt folosite doar în scopul de a vă putea calcula ofertele de Asigurare auto online.

În funcție de vârstă, stare de sănătate, loc de muncă, puteți beneficia de reducere pentru o asigurare auto online. Persoanele care pot primi reducere sunt urmatoarele: persoane cu handicap, pensionari, bugetari, bugetar soțul/soția, asiguratul cu copil minor și asigurații care au CASCO valabil la societatea Allianz.

Nu vă faceți griji, dacă ați achizitionat polița de asigurare RCA online de la Quartz Broker, în caz de daună, veți fi consiliat telefonic, de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00 la numărul de telefon: 0721 183 183.

Așadar, completați datele, alegeți cea mai bună ofertă și cumpărați online asigurarea RCA, în mai puțin de 5 minute, fără timp de așteptare, la orice oră și în siguranță. PS: cu 3 zile înainte de a expira asigurarea RCA, Quartz Broker vă va trimite alerte pe email sau prin SMS.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close