Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum poți economisi bani atunci când achiziționezi un autoturism

Cum poți economisi bani atunci când achiziționezi un autoturism

Majoritatea copiilor visează ca în momentul în care împlinesc vârsta de 18 ani își vor cumpăra o mașină și se vor bucura de toate beneficiile pe care deținerea acesteia le oferă.

Cum poți economisi bani atunci când achiziționezi un autoturism
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   14:42

Creșterea nivelului de trai din țara noastră, varietatea foarte mare de tipuri de autovehicule din care putem alege, posibilitatea de a putea importa mașini rulate dar și îndulcirea condițiilor care trebuie să fie îndeplinite pentru a putea beneficia de un împrumut sau de un leasing sunt motivele datorită cărora achiziționarea unui autovehicul nu mai este un vis foarte greu de atins.

Autovehiculul nou nu mai este singura variantă sigură avută la îndemână de către persoanele care doresc achiziționarea unui autoturism

Acum, că am stabilit că achiziționarea unui autovehicul nu mai reprezintă de mult timp o misiune greu de îndeplinit trebuie stabilit care este starea pe care vrei să o aibă autovehiculul. Cu toate că majoritatea dintre noi ar fi tentați să spună că achiziționarea unui autovehicul nou este cea mai bună variantă trebuie știut că de ceva timp această variantă nu mai este singura variantă ideală. Posibilitatea de a putea achiziționa în leasing un autovehicul rulat este o opțiune care după analizarea principalelor avantaje oferite demonstrează că este o opțiune mult mai bună decât posibilitatea de a achiziționa un autovehicul nou. Aceasta nouă variantă este mult mai eficientă din punct de vedere financiar însă acesta nu este singurul beneficiu oferit de către achiziționarea prin leasing a unui autovehicul rulat. Iată care sunt celelalte beneficii care nu pot fi ignorate:

  • îți îndeplinești visul de a conduce o mașină de ultimă generație fără a fi necesară investirea unei sume foarte mari de bani. Fără nicio urmă de îndoială acesta este cel mai important avantaj oferit de către achiziționarea unui autovehicul rulat.
  • Pentru că autovehicululachiziționat se prezintă într-o stare bună atât din punct de vedere funcțional cât și din punct de vedere estetic ai posibilitatea de a recupera o anumită sumă de bani în cazul în care dorești să o revinzi. Este un aspect important mai ales pentru persoanele care nu sunt statornice atunci când vine vorba despre deținerea unui autoturism.
  • Având în vedere că există posibilitatea de a achiziționa autovehicule rulate care beneficiază de perioadă de garanție, achiziționarea acestora nu vine la pachet cu nici un risc.
  • Un avantaj care până nu demult era oferit doar de către achiziționarea unui autovehicul nou este posibilitatea de a putea achiziționa în leasing. În momentul de față acest avantaj poate fi obținut și în cazul achiziționării unui autovehiculul rulat.

Vrei un autovehicul bun, la modă și pentru care să nu plătești mult? Optează pentru autovehicule rulate achiziționate prin leasing

Că românii au fost și sunt atrași de achiziționarea mașinilor rulate a stat și stă la baza unor afaceri foarte profitabile. Este vorba despre comercializarea în leasing a autovehiculelor rulate. O astfel de idee de afacere a apărut din dorința de a oferi românilor posibilitatea de a putea achiziționa un autovehicul rulat fără teama că acesta se va strica imediat după ce va fi achiziționat. Astfel de situații au fost numeroase așa că o astfel de teamă este mai mult decât îndreptățită. Pentru a putea beneficia de acest avantaj dar și de beneficiile prezentate în rândurile de mai sus trebuie ca și achiziția prin leasing să fie realizată într-un mod profesionist. Asta înseamnă că trebuie avute în vedere o serie de detalii, câteva dintre cele mai notabile fiind prezentate în rândurile care urmează:

  • Evident, pentru ca o astfel de achiziție să aducă beneficiile dorite este necesar ca acestea să nu fie realizată de la o persoană fizică ci doar din cadrul unei firme care este specializată în comercializarea în leasing a autovehiculelor rulate. În cadrul unei astfel de firme lucrează specialiști care fac tot ceea ce este posibil pentru a putea pune la vânzare cele mai utile autovehicule chiar dacă acestea sunt rulate.
  • Nu te lasă entuziasmat de achiziția pe care urmează să o realizezi și citește cu atenție tot ceea ce urmează să semnezi. Chiar și informațiile care la prima vedere par nesemnificative trebuie să fie asimilate pentru a putea realiza o achiziție de care să fii mândru din toate punctele de vedere.
  • Care este perioada de garanție oferită masinilor de vanzareeste un alt aspect care trebuie să fie analizat cu atenție înainte de a decide care este cea mai bună variantă. Din fericire, în momentul de față există firme care oferă perioadă de garanție și mașinilor rulate care pot fi achiziționate prin intermediul leasingului. Prin adoptarea unei astfel de decizii au de câștigat persoanele care doresc să își achiziționeze un autovehicul rulat și care nu doresc ca prin această achiziție să genereze probleme financiare. Evident, este recomandat ca să fie aleasă mașina care beneficiază de cea mai mare perioadă de garanție.
  • Nu în ultimul rând, comisioanele care trebuie să fie plătite pentru a putea realiza achiziția reprezintă un alt aspect important care trebuie să fie analizat înainte de a decide care este varianta ideală. Încă mai există firme care încearcă să scoată în evidență rata foarte mică care trebuie să fie plătită pentru achiziționarea unui autovehicul rulat fără a menționa faptul că o astfel de achiziție vine la pachet și cu niște comisioane care de cele mai multe ori nu sunt deloc mici. Așadar, ține cont și de acest aspect și bucură-te de beneficiile oferite de către achiziționarea și conducerea autovehiculului mult visat. Grație serviciului de leasing o astfel de achiziție poate fi realizată și fără realizarea unui efort financiar considerabil.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close