Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să-ți îmbunătățești viața cu salteaua potrivită? Cumpără o saltea de pat, cea mai bună modalitate de a-ți restabili viața

Cum să-ți îmbunătățești viața cu salteaua potrivită? Cumpără o saltea de pat, cea mai bună modalitate de a-ți restabili viața

Somnul este o parte integrantă a vieții noastre, iar un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni ai sănătății de fier, alături de alimentația echilibrată și mișcarea fizică.

Cum să-ți îmbunătățești viața cu salteaua potrivită? Cumpără o saltea de pat, cea mai bună modalitate de a-ți restabili viața
de Georgiana Adam    |    06 Iun 2023   •   14:22

Înainte de un eveniment important, este posibil să nu dormim bine și chiar și cea mai optimistă persoană se poate trezi cu o senzație de oboseală din cauza unei saltele pat de calitate scăzută.

Oamenii de știință au descoperit că somnul de proastă calitate dăunează serios funcțiilor creierului. Au ajuns la această concluzie în urma unor studii făcute pe două grupuri de șoareci: unui grup i s-a permis să doarmă cât dorea, iar celălalt a fost privat de somn timp de 5 zile. Rezultatele au fost uluitoare: riscul de a dezvolta tulburări neurologice și boala Alzheimer a fost semnificativ mai mare în grupul de șoareci cu insomnie indusă. 

Somnul de calitate are un efect pozitiv asupra stării generale a corpului. coloana vertebrală, nivelul general de relaxare și chiar starea pielii și a părului se îmbunătățesc datorită odihnei de calitate. Pentru a dormi suficient, ar trebui să urmați 4 principii importante:

  • Faceți o baie fierbinte sau un duș cu o oră înainte de a adormi; puteți adăuga în apă sarea preferată de baie 
  • Nu mai mâncați înainte de somn - în timp ce mâncarea este digerată, va fi mai greu să adormiți.
  • Încercați să nu vă gândiți la ceea ce vă îngrijorează.
  • Când adormiți, încearcă să nu vă uitați la ceas și să vă lăsați telefonul deoparte.

Dacă niciuna din recomandările de mai sus nu ajută, ar trebui să verificați dacă salteaua este la fel de bună pe cât credeți. Poate că zona de dormit ar trebui îmbunătățită.

Askona este lider de piață în producția de saltele pat. Avem propria noastră producție, care cooperează strâns cu Laboratorul de Somn construit pe baza Primului Centru Medical Clinic. Știm totul despre saltele pat și chiar mai mult.

În urma unor studii interne, 95% din persoanele care au testat saltelele au reușit să își găsească o saltea potrivită marca Askona. Consilierii noștri vă vor ajuta să vă creați cel mai bun spațiu de dormit cu toate accesoriile suplimentare – pat, perne, pilote etc., în cea mai largă gamă posibilă.

În general, gama de dimensiuni pentru producătorii de saltele pat începe de la 60 cm până la o lățime de 2 m. Selecția de saltele Askona include saltele cu arcuri și fără arcuri, precum și huse de protecție, care au rolul de a proteja salteaua în timp, dar și de prelungire a garanției până la 25-30 ani.

În funcție de scop, saltelele pat pot fi împărțite în: saltele pat pentru adulți și copii, saltele pe bază de arcuri împachetate individual, saltele din spumă, saltele pentru paturi Ergomotion. 

În funcție de nivelul de fermitate, saltelele sunt de obicei împărțite în trei categorii principale: saltele pat moi, medii și ferme. Nivelul de fermitate al saltelei, precum și proprietățile sale anatomice depind de materialul de umplutură ales. Există o mulțime de opțiuni din care să alegeți, iar cele mai populare materiale includ latex, fibră de cocos, spumă anatomică flexibilă, spumă orto sau spumă anatomică cu efect de micromasaj.

Înainte de a lua o decizie finală, rețineți că salteaua va fi folosită pentru o perioadă lungă de timp și trebuie să alegeți varianta cea mai potrivită.

 Indiferent de ce model de saltele pat căutați, Askona este varianta cea mai potrivită. Vino în locațiile Askona pentru cele mai bune sfaturi ale experților din echipa de consiliere, dar și cea mai bună calitate pentru paturi dormitor!

Specialiștii noștri vor fi bucuroși să răspundă la toate întrebările pe care le aveți și să vă ofere opțiunea ideală pentru saltele pat.

Cu dragoste și cele mai bune urări pentru un somn mai bun.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close