Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să-ți surprinzi iubita de Valentine’s Day

Cum să-ți surprinzi iubita de Valentine’s Day

Valentine’s Day este ocazia perfectă de a-i arăta persoanei de lângă tine cât de mult o iubești. Cadourile dăruite în această zi pot fi o dovadă ce arată cât de bine îți cunoști iubita. Iată câteva idei prin care îți poți surprinde iubita de Valentine’s Day.

Cum să-ți surprinzi iubita de Valentine’s Day
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2022   •   14:40

Adu-i aminte de prima voastră întâlnire

Pentru a-ți surprinde iubita îi poți aduce aminte de primele clipe în care v-ați văzut, primul sărut și prima oară când v-ați ținut de mână. Cel mai romantic lucru pe care îl poți face e să retrăiești alături de ea primele voastre momente. O poți duce în același loc unde v-ați întâlnit prima dată și, dacă e cazul, poți cumpăra aceleași flori pe care i le-ai dăruit prima dată.

Adu-i micul dejun la pat

Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a-ți răsfăța iubita lăsându-o să lenevească în pat. Pregătește un mic dejun special, pe care să-l serviți amandoi în pat, în timp ce vă uitați la filmul vostru romantic preferat.

Dăruiește-i bomboane de ciocolată

Cadoul clasic de Valentine’s Day au fost mereu bomboanele de ciocolată. Le poți împacheta frumos, într-un ambalaj ce inspiră iubirea sau le poți ascunde prin casă, în diferite locuri, pentru ca iubita ta să le găsească pe parcursul zilei. De asemenea, pe lângă ele poți pune și buchete de flori Valentines Day.

Plănuiește o minivacanță

Poți afla unde și-ar dori iubita ta să meargă și o poți surprinde pregătindu-i o vacanță de câteva zile doar pentru voi doi, unde să vă puteți bucura de romantism și de intimitate.

Scrie-i un mesaj emoționant pe un bilețel

Scrie un mesaj mic, în care să îți așterni toată dragostea pentru persoana iubită. O va emoționa cu siguranță și își va aminti mereu de el.

Readu-i aminte de momentele voastre

Pune într-un album foto cele mai frumoase momente pe care le-ați petrecut doar voi doi. Cu siguranță se va bucura să își amintească de momentele în care ați fost doar voi și v-ați creat amintiri.

Cumpără-i un animal de companie

Dacă iubita ta e un om responsabil, atent și iubitor, un mic animal de companie e cadoul perfect. Dacă vrei să-i topești inima iubitei tale, nu există cadou mai potrivit decât un cățeluș sau o pisică.

Surprinde-o cu un trandafir nemuritor

Arată-i iubitei tale că iubirea ta va dura o veșnicie și fă-i cadou un trandafir criogenat în cupolă de sticlă, ce va rezista aproximativ 25 de ani. Acest cadou îi va reaminti ani la rând de această zi și de iubirea ce i-o porți.

Indiferent de cadoul pe care îl vei alege pe 14 februarie, ține cont că partenera ta ar trebui să se simtă iubită în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close