Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cuverturile de pat din mătase, mângâierea răcoroasă a nopții

Cuverturile de pat din mătase, mângâierea răcoroasă a nopții

Mătasea a parcurs drum lung din China spre Occident, pentru a bucura o lume întreagă. Datorită calităților deosebite, și-a câștigat rapid un loc fruntaș pe piețele comerciale ale Globului, cucerind inimile celor îndrăgostiți de produsele rafinate, cu o eleganță aparte.

Cuverturile de pat din mătase, mângâierea răcoroasă a nopții
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2022   •   16:55

Un set de cuverturi de pat poate aminti de acele vremuri glorioase ale istoriei, având parcă împregnate în fibrele sale crâmpeie din exuberanța unor timpuri apuse.

Potrivită în special vara, datorită senzației răcoroase oferite, mătasea este o opțiune excelentă atât din punct de vedere al confortului, cât și estetic. Proveniența acestui material natural din firul produs de viermele de mătase îi asigură calități unice, fiind hipoalergenic și perfect sigur chiar și pentru cei cu pielea mai sensibilă. De altfel, mătasea este recomandată tuturor celor care se confruntă cu anumite afecțiuni ale pielii sau diverse alergii.

Materialele premium, folosite pentru confecționarea seturilor de cuverturi de pat de calitate, nu mai sunt de mult timp un moft. Acestea oferă un confort net superior în comparație cu alte materiale și reprezintă o investiție inspirată, care îți va aduce doar beneficii.

Calitate, confort și armonie

Lăsând la o parte avantajele aduse de calitățile acestui material, cuverturile sunt un accesoriu extrem de practic și util pentru orice dormitor. Acestea protejează pernele și așternuturile de praf pe timpul zilei și dau un aspect elegant întregii camere. Modelele cu două fețe sunt foarte utile atunci când vine vorba de decor și versatilitate. Astfel, nu te vei mai plictisi prea ușor de camera ta și vei putea să schimbi rapid, oricând dorești, designul spațiului tău de odihnă și relaxare.

Un set de cuverturi de pat din gama Elegant, confecționat din mătase tip organza, cu străluciri de santung și dublură din material textil produs din bumbac 45 % și țesătură sintetică 55 % este o alegere încântătoare. Garnitura cu motive geometrice în țesătură și culorile vii transmit eleganță și stil dormitorului în care sunt așezate.

Materialele de calitate sunt decisive pentru durabilitate și rezistență, iar confortul este de neegalat atunci când nu se face rabat la calitate. Orice compromis făcut în alegerea materialului va fi resimțit după câteva utilizari sau după prima spălare și curățare. Pentru a evita riscurile de a se rupe sau deșira, alege mereu materiale cu finisaje impecabile. Optează pentru cuverturi de pat din mătase diafană, plăcute la atingere, cu aspect estetic încântător, care să îți bucure sufletul prin confortul pe care îl oferă.

Culori și imprimeuri în trend, pentru o atmosferă elegantă și modernă

Atunci când comanzi o cuvertură, culorile și imprimeurile joacă un rol foarte important în decizia ta. Cu siguranță dacă ai anumite preferințe în materie de cromatică și stil, ți-ai dori să le regăsești și în decorul casei tale. Pentru a satisface cât mai multe cerințe în materie de design artistic, producătorii au adus pe piață imprimeuri și nuanțe dintre cele mai variate.

Mai mult decât atât, elementele grafice reprezentate pe seturile compuse din cuvertură și fețe de pernă sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii din domeniul textilelor. Astfel, dacă vei respecta recomandările înscrise pe etichete, vei avea garanția că aceste produse nu se vor decolora și nu își vor pierde de farmec.

Modelele de cuverturi de pat din mătase sunt o mângâiere răcoroasă pentru orice utilizator. Adu acasă setul care te-a cucerit și te vei convinge de calitățile suave ale acestui material.

×
Parteneri
Cod galben de furtuni severe în România! Informare meteo de vreme rea
x close