Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Primăvara este momentul oportun să-ți împrospătezi decorul casei. Creează armonie cu mobilier de calitate!

Primăvara este momentul oportun să-ți împrospătezi decorul casei. Creează armonie cu mobilier de calitate!

După o perioadă dificilă, generată de pandemie și de o iarnă lungă, primăvara lasă să se întrevadă o rază de speranță. Casa este locul unde ne-am petrecut cel mai mult timp în această perioadă, ne-a devenit refugiu, fiind epicentrul vieții noastre.

Primăvara este momentul oportun să-ți împrospătezi decorul casei. Creează armonie cu mobilier de calitate!
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2021   •   16:40

Odată cu venirea noului sezon este binevenită o schimbare de decor, prin care să conferi locuinței tale un suflu proaspăt. Cel mai adecvat mod pentru a realiza această schimbare este prin intermediul unui mobilier în armonie cu atmosfera casei tale.

Pentru a realiza decorul pe care îl dorești, e nevoie de mobilă modernă, de calitate, care răspunde cerințelor tale legate de confort și funcționalitate. Alfemo îți oferă un mobilier ce oferă soluții practice și design rafinat pentru orice încăpere a casei tale:

  • Mobilă dormitor modernă

  • Mobilă living deosebită și de calitate

  • Mobila dining eleganță

  • Canapele, colțare și fotolii relaxante

  • Mobilă practică și atractivă pentru copii și tineret

Poți crea astfel o atmosferă aparte, ce invită la relaxare și la eliberarea tensiunilor acumulate în timp. Alege piese de mobilier rafinate și moderne, la care primează calitatea și rafinamentul.

Descoperă o gamă de mobilă aliniată celor mai noi tendințe!

Prin ce se remarcă o mobilă de calitate, o mobilă care atrage imediat privirea? Există trei criterii de bază prin care se distinge un mobilier unic și calitativ. Fiecare are importanța sa și împreună contribuie la efectul desăvârșit pe care-l lasă. În primul rând este vorba de design. Aspectul mobilei atent lucrate va contribui la conturarea atmosferei dintr-o anumită încăpere sau spațiu al casei. Calitatea detaliilor și forma unei piese de mobilier de calitate trebuie să răspundă celor mai exigente cerințe estetice, venite din partea publicului.

În al doilea rând, funcționalitatea joacă rolul cel mai dinamic, atunci când dorești să achiziționezi mobilă nouă. Design-ul se substituie acestui criteriu și îl completează. Acest lucru face diferența dintre mobilierul de duzină, care oferă posibilități limitate de configurare și piesele versatile și trainice, fabricate din materiale rezistente, atent îmbinate, ce pot fi folosite timp îndelungat. Fiecare încăpere cere mobila sa specifică, ce trebuie să răspundă nevoilor de recreere și relaxare ale tale și ale familiei.

Canapeaua, comoda TV, patul matrimonial, șifonierul sau mobila din camera copiilor sunt exemple de mobilă adaptate, ce trebuie să aibă un design funcțional și atractiv, pentru a crea o atmosferă personală așa cum îți dorești. Nu în ultimul rând, criteriul siguranței este deosebit de important și trebuie luat în seamă. Piesele de mobilier trebuie să facă parte din decor, să fie accesibile și prietenoase. Trebuie să ofere un standard de calitate ce include și acest criteriu al siguranței, pentru că este vorba despre familia ta, de casa ta.

Eleganța și calitatea ca parte integrantă a decorului locuinței tale

Atunci când trebuie să alegi mobilă nouă, ce înglobează cele trei criterii de calitate, cel mai indicat este să optezi pentru mobilă premium, o mobilă fabricată după cele mai înalte standarde. Calitatea unei piese de mobilier ține de atenția la detalii, de percepție, de soluții practice și inovative îmbrăcate într-un aspect rafinat. Toate acestea sunt oferite la un cost accesibil, pentru ca tu să-ți creezi acasă atmosfera personală pe care o dorești. Pe lângă aspectul general, detaliile fac diferența și contribuie la percepția de ansamblu asupra unei mobile unice. Iată câteva particularități ale unor piese de mobilier de înaltă calitate:

  • Sistem silențios de închidere uși și sertare

  • LED-uri încorporate

  • Tratare cu substanță ignifugă

  • Mânere din piele sau din porțelan

  • Feronerie Hettich

  • Lemn de esențe nobile

  • Rezistență la mai multe cicluri de montare și demontare

A pune preț pe cerințele și preferințele clienților înseamnă ca un furnizor să nu facă niciun rabat de la calitate. Înseamnă respectarea celor ce doresc să beneficieze de o mobilă modernă, a celor care înțeleg că rafinamentul și funcționalitatea sunt atinse prin excelență și atenție la nevoile lor.

Alege mobila care te va face să te simți cu adevărat acasă!

Atunci când vrei să schimbi decorul pentru un strop de prospețime este esențial să alegi mobilă calitativă, ce-ți mulțumește simțurile practic și estetic. Pe www.alfemo.ro găsești o gamă variată de piese de mobilier, reunite în colecții tematice și destinate fiecărei încăperi a locuinței tale. Vei putea alege canapele fixe sau extensibile confortabile și primitoare, paturi matrimoniale impresionante, piese de mobilier și accesorii ce dau o tușă de culoare oricărui spațiu. Nu sunt uitați nici cei mai mici și mai jucăuși membrii ai familiei – poți găsi mobilier special conceput pentru a le stimula imaginația.

Fiecare persoană sau fiecare familie are nevoile sale și principiile după care dorește să-și amenajeze spațiul de locuit. Cu toții ne dorim ceea ce e mai bun pentru noi și pentru familia noastră. O locuință mobilată cu accentul pus pe funcționalitate, calitate și aspect este cea mai bună dovadă a acestui fapt. Alege astfel piese trainice și calitative, oferite de Alfemo și împrospătează atmosfera casei tale, odată cu venirea primăverii.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close