Antena 3 CNN Economic Conținut plătit EnergyCanin vă așteaptă cu stoc de hrană uscată pentru câini și promisiunea că aceasta este 100% naturală

EnergyCanin vă așteaptă cu stoc de hrană uscată pentru câini și promisiunea că aceasta este 100% naturală

Animalele de companie, la fel ca oamenii, au nevoie de o hrană sățioasă și bogată în vitamine. Mâncarea este responsabilă pentru cheful lor de viață, pentru forța și pentru faptul că sunt mereu în priză.

EnergyCanin vă așteaptă cu stoc de hrană uscată pentru câini și promisiunea că aceasta este 100% naturală
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2023   •   11:51

O hrană corespunzătoare alături de o hidratare corectă și mișcare cât cuprinde îl ajută pe cel necuvântător să aibă un stil de viață sănătos și să păzească casa așa cum trebuie.

EnergyCanin, un magazin online dedicat animalelor, propune sortimente diverse de hrana uscata caini sau pisici. Proprietarii pot cumpăra de aici mâncare gustoasă, bogată în vitamine și nutrienți de care necuvântătoarele au nevoie.

Ingrediente proaspete și 100% naturale

Pentru că ne dorim să profităm un timp îndelungat de compania lor, este indicat să avem grijă de alimentație și să ne asigurăm întotdeauna că primesc ceea ce au nevoie. Având în vedere că atât câinii, cât și pisicile petrec mult timp afară, jucându-se și explorând lumea, intră în contact cu diverși factori. O hrană bogată în nutrienți și suplimente poate ajuta la susținerea unui stil de viața sănătos.

Hrana disponibilă în stocul celor de la EnergyCanin conține nutrienții și vitaminele necesare care împiedică îmbolnăvirea sau contactarea anumitor boli care vin la pachet cu anumite riscuri. Ingredientele folosite pentru prepararea hranei sunt unele compatibile consumului uman, de aceea nu trebuie să vă faceți griji privind dieta patrupedului. Unele rase au nevoie mâncare potrivită taliei și dimensiunilor, de aceea la EnergyCanin aveți un stoc divers de unde puteți alege.

Procesul de digestie este și el important pentru un animal de companie, tocmai de aceea procesul delicat de preparare a hranei furnizată de EnergyCanin răspunde acestei nevoi. Unii oameni tind să dea de mâncare animalelor ceea ce le rămâne lor de la masa principală, însă acest lucru nu este recomandat de specialiști. Asta dacă vă doriți ca animalul de companie să aibă și blană sănătoasă și lucioasă.

EnergyCanin, un magazin online cu și despre animale

Rețetele care stau la baza creării și preparării hranei sunt concepute alături de medici și nutriționiști specializați. Respecând toate standardele în vigoare, hrana câinilor respectiv a pisicilor este preparată regulamentar conform cerințelor. În procesul preparării se ține cont de temperatură, umiditate, dar și de timp, asta pentru a garanta conservarea maximă a nutrienților.

Alegeți mâncare potrivită în funcție de talia și rasa câinelui, deoarece o dietă personalizată pe nevoile și cerințele lui îl pot ajuta pe acesta să crească și să se dezvolte așa cum trebuie. De la EnergyCanin puteți comanda cantități mari de mâncare pe care să o porționați zilnic, și astfel să nu aveți în grijă mult timp mâncarea necuvântătorului.

În pagina oficială energycanin.ro găsiți lista completă de produse și informații folositoare la orice articol selectat. De asemenea, dacă aveți nevoie de consultanță specializată privind mâncarea pe care intenționați să o cumpărați, trebuie să știți că EnergyCanin vă stă la dispoziție cu informații complete. Este bine să cumpărați hrană pliată pe nevoile câinelui dumneavoastră și să nu-i administrați altfel de mâncare.

Ca de final

EnergyCanin vă stă la dispoziție cu produse realizate din ingrediente natural combinate pentru a se obține hrana bogată în vitamine de care patrupedul are nevoie. Comandați cantitatea dorită, livrarea fiind gratuită. Gustul delicios cu siguranță îi va încânta papilele gustative și îl va face activ de îndată. Alegeți un magazin care să corespundă tuturor cerințelor dumneavoastră și veți observa rezultatele de îndată. Prietenul blănos vă va mulțumi prin metodele specifice, iar dumneavoastră veți ști că ați luat decizia potrivită atunci când ați ales EnergyCanin.

Date de contact:

0749 900 400

[email protected]

×
Parteneri
Surse: România nu poate da sistemul Patriot Ucrainei
x close