Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ești student la Universitatea Româno-Americană? Iată câteva aspecte de care trebuie să ții cont înainte de a alege prima chirie

Ești student la Universitatea Româno-Americană? Iată câteva aspecte de care trebuie să ții cont înainte de a alege prima chirie

De îndată ce examenul de bacalaureatul este trecut cu succes, tinerii, proaspăt inițiați în viața de adulți, au de luat decizii esențiale pentru viitorul lor.

Ești student la Universitatea Româno-Americană? Iată câteva aspecte de care trebuie să ții cont înainte de a alege prima chirie
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Oct 2022   •   12:49

Astfel, aceștia trebuie să se gândească serios la domeniul în care vor să activeze, facultatea ce trebuie urmată în acest sens sau orașul în care vor să studieze.

Totuși, poate cel mai important aspect, ce nu a fost încă precizat, este găsirea apartamentului ideal pentru închiriat, adică locul care va contura personalitatea unui adult organizat și responsabil.

Dacă facultatea aleasă se află într-un centru universitar din România, precum orașul București, această etapă a găsirii chiriei poate reprezenta o mare bătaie de cap atât pentru proaspeții studenți, cât și pentru părinții acestora.

Viitoarea locuință trebuie să fie un loc care să îi asigure studentului condiții de trai optime, astfel încât acesta să reprezinte o siguranță atât pentru student, cât și pentru părinții acestuia, care doresc în permanență să-și știe copilul în siguranță.

Dacă ești student la Universitatea Româno-Americană, SPATZIOO are vești bune pentru tine.

SPATZIOO este brokerul oficial de închirieri al ansamblurilor rezidențiale dezvoltate de unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România, cu o vechime de peste 30 de ani în acest domeniu.

Astfel, SPATZIOO îți propune o ofertă de închiriere care să te avantajeze pe perioada studiilor, mai exact, ansamblul rezidențial Luxuria, situat doar la 1 kilometru distanță de facultatea ta.  

Acesta dispune de o serie de facilități care să îți ușureze și să îți îmbunătățească viața: spații verzi, parc, parcare privată, sală de fitness, lounge spațios, proximitate cu zonele de interes ale capitalei, securitate 24/7, asistență tehnică în cazul problemelor care apar în apartament și multe altele. 

Scopul acestui articol este de a-ți oferi un ghid care să te ajute să alegi mult mai ușor viitoarea locuință pe care, implicit, o vei numi „acasă” în perioada celor mai frumoși ani din viața ta, perioada studenției. Așadar, care sunt caracteristicile esențiale de care trebuie să ții cont înainte de a te muta în chirie? 

1. Locația. 

Orarul de la facultate este, de cele mai multe ori, flexibil. De exemplu, poți să ai un curs de dimineață, o fereastră, iar mai apoi un alt curs. Acesta ar trebui să fie un aspect foarte important de care să ții cont înainte de a alege locul în care vrei să îți petreci timpul pentru următorii 3 sau 4 ani, pentru că vei putea ajunge acasă cu ușurință când se întâmplă să ai astfel de ferestre. 

De asemenea, dacă apartamentul pe care vrei să îl închiriezi este în apropierea universității al cărei student ești, îți va fi mult mai ușor să te deplasezi până acolo. De ce să pierzi o oră în trafic, în cel mai bun caz, când poți să faci doar 5 minute până la facultate?

Ești student la Universitatea Româno-Americană din București și îți dorești să închiriezi un apartament care să fie aproape de facultatea la care studiezi? 

Ansamblul rezidențial Luxuria e locul perfect pentru tine. Situat la numai 1 km distanță de Universitatea Româno-Americană, mai exact în 10-12 minute de mers pe jos ajungi la facultate. În acest fel, nu numai că îți vei face numărul de pași pe zi, ci vei câștiga și mai mult timp liber deoarece nu vei mai fi nevoit să pierzi timp în trafic sau cu metroul.

2. Oportunități de dezvoltare.

Bucureștiul este capitala României și, în același timp, unul dintre orașele care atrag ca un magnet oameni din toate colțurile țării noastre datorită oportunităților pe care le oferă.

Dacă îți dorești să te dezvolți pe plan profesional, trebuie să fii dispus să încerci, să faci greșeli și să înveți din ele. La începutul drumului tău în viața de adult e bine să fii deschis către oportunități, fiindcă prin intermediul acestora vei ajunge să te dezvolți și să te descoperi pe tine. Mai mult decât atât, acestea îți vor oferi ocazia să pui în aplicare cunoștințele dobândite în facultate.

Un alt lucru care îți poate facilita acces mult mai ușor la toate oportunitățile de dezvoltare din București este să te aflii în apropierea acestora. Mulți studenți se angajează din timpul facultății pentru a prinde experiență în câmpul muncii, astfel că mai este important ca viitorul tău „acasă” să se afle în proximitatea cu polurile de business ale Bucureștiului. Cu cât te afli mai aproape de ele, cu atât îți va fi mai ușor să ajungi la potențialul loc de muncă.

3. După studii și muncă, urmează distracția. 

Se spune că anii studenției trebuie să fie cei mai frumoși ani din viața ta. De aceea, mulți tineri aleg ca destinație de studiu Bucureștiul, care, pe lângă faptul că dispune de unele dintre cele mai prestigioase centre universitare din țară, oferind diverse oportunități, este considerat și orașul în care distracția nu se termină niciodată.

Fie că îți dorești o după-amiază cu prietenii la o cafenea sau o seară de club într-un local exclusivist sau o petrecere într-un bar de divertisment, Bucureștiul are o sumedenie de locuri în care să te distrezi sau recreezi. Principalele centre de divertisment se află în: Parcul Herăstrău, Calea Victoriei și Centrul Vechi. 

Ansamblul Luxuria Residence este amplasat în proximitate cu toate aceste zone ale distracției, fiind situat în zona Expoziției Domenii, sectorul 1, una dintre cele mai râvnite zone ale capitalei datorită faptului că oferă conectivitate cu punctele de interes ale capitalei. Locația acestui ansamblului te poate pune și în centrul distracției, însă și în fața oportunităților. În acest fel vei îmbina utilul cu plăcutul.

4. Confort și siguranță.

Este foarte important ca „acasă” să fie un mediu în care să te simți confortabil și în siguranță, deoarece mediul în care locuiești are un impact foarte mare asupra stării de bine. Aceste două caracteristici fac parte din nevoile de bază ale fiecărui om. 

Pe scurt, viitorul tău apartament trebuie să oglindească personalitatea, așteptările și stilul tău de viață, dar să fie un spațiu în care să te simți ocrotit și liniștit. Acest lucru nu numai că te va ajuta să te relaxezi, dar te va motiva și mai mult să înveți pentru facultate, mai ales în perioada examenelor.

5. Facilitățile incluse.

Ultimul, însă nu cel din urmă aspect pe care îl vom aborda în acest articol va fi despre facilitățile de care dispune locul pe care dorești să îl închiriezi.

„Acasă” trebuie să îți ușureze viața, să te aducă mai aproape de obiectivele tale și să te ajute să duci stilul de viață la care mereu ai visat și pe care îl urmezi.

Ansamblul rezidențial Luxuria dispune de o serie de facilități menite să te ajute în acest nou început al vieții, precum: sală de fitness, parcare privată și spații verzi din plin, securitate și supraveghere video 24/7, tocmai pentru ca la sfârșitul zilei să îți poți rezerva cu ușurință timp și pentru tine. Mai mult de atât, echipa SPATZIOO se va ocupa să rezolve cât mai rapid problemele de ordin tehnic care apar la apartament, prin urmare nu nu va trebui să îți faci griji sau pierzi timp încercând să le rezolvi de unul singur.

Ce mai aștepți? Intră pe spatzioo.ro și cu o singură căutare te-ai și mutat! Dă startul vieții tale de student în cel bun mod! 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close