Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Grupa de foc de la Campionatul Mondial

Grupa de foc de la Campionatul Mondial

În timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, de anul acesta, 32 de echipe naţionale de fotbal se vor lupta în opt grupe, pe opt stadioane pentru a-şi câştiga locul în fazele finale şi poate în finală.

Grupa de foc de la Campionatul Mondial
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Oct 2022   •   13:58

Avem grupe echilibrate, Grupa E, cu Spania, Germania, Japonia, Costa Rica, Grupa H, cu Portugalia, Coreea de Sud, Uruguay şi Ghana. Dar avem şi aşa numite grupe de foc la Campionatul Mondial.

Grupa H nu este chiar atât de uşoară pe cât pare. Portugalia e periculoasă, are deja multe victorii în trecut la competiţii importante şi în cadrul Campionatului Mondial, Ghana nu va pune probleme, dar surprize pot să apară oricând, Uruguay are echipă puternică, Coreea de Sud nu se va lăsa învinsă pe teren şi jucătorii vor da totul ca să aducă echipa în fazele finale.

Grupa Braziliei va fi foarte disputată

Grupa G, cu Serbia Camerun, Elveţia, Brazilia este iarăşi una de foc. Brazilia e deja favorita la câştigarea CM 2022, Serbia e cu siguranţă „dark horse”, Elveţia nu pune probleme pe teren, dar Camerun va veni tare din urmă şi se va bate până la finalul celor 90 de minute de joc. Urmărește rezultate Mondial 2022 odată cu startul competiției din Qatar.

O altă grupă de foc e grupa B, cu Anglia, Ţara Galilor, Iran şi SUA. Anglia e cotată ca posibilă câştigătoare după Franţa sau Brazilia, ajunge lejer până în fazele finale, e echipă puternică, SUA e iarăşi foarte puternică şi are un joc bun pe teren, Ţara Galilor şi Iran nu se vor lăsa intimidate şi îşi vor juca şansa lor pentru calificarea în optimi, sferturi, semifinale.

Lucrurile sunt foarte complicate în grupele F şi E. În Grupa F, Belgia, Canada, Croaţia şi Maroc vor încerca să facă tot ce pot ca să fie în fazele finale. Deşi Belgia nu e aşa de periculoasă, Canada e puternică şi are jucători pe care se poate baza oricând, Maroc nu se lasă şi Croaţia îşi doreşte prea tare titlu ca să nu fie iarăşi în finală, după victorii pe teren în faţa altor echipe puternice.

Germania și Spania, în aceeași grupă de la Mondiale

Grupa E, cu Germania, Spania, Costa Rica şi Japonia e adevărata grupa de foc de la Mondialele 2022, cu unii dintre cei mai buni marcatori. Germania şi Spania nu se joacă pe teren şi sunt extrem de determinate şi de periculoase, Japonia e iarăşi foarte puternică şi luptă până la capăt, Costa Rica nu este de trecut cu vederea pentru că ştim deja că în 2014 a putut să ajungă până în sferturi la Campionatul Mondial de Fotbal.

Avem, așadar, un Campionat Mondial cu multe meciuri interesante, deci multe partide de urmărit. Jucătorii importanți din lume se vor lupta pentru trofeul care înseamnă enorm pentru fiecare reprezentativă.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close