Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Halloween - ediția specială dedicată burlăcițelor ce se vor cerute! Atenție se lasă cu măritiș!

Halloween - ediția specială dedicată burlăcițelor ce se vor cerute! Atenție se lasă cu măritiș!

Burlacilor atenție mare de acest halloween pentru că jumatatea ta s-ar putea să aibă ac de cojocul tău!

Halloween - ediția specială dedicată burlăcițelor ce se vor cerute! Atenție se lasă cu măritiș!
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2022   •   09:30

Tinerețea este frumoasă mai ales cu persoana iubită alături de tine, nici un munte nu va stat în cale dar acum rolul de iubită nu mai este suficient. Relația voastră a evoluat, îți dorești să declari lumii întregi iubirea voastră, să întemeiați o familie iar căsătoria este cu sigurantă cel mai bun mod pentru a face acest lucru.

Ai văzut tăvițele pentru gătit mireasa, deja îți imaginezi mama, familia și nașa, toată lumea roiește în jurul tău să te gătească, un moment cu adevărat minunat dedicat ție în exlusivitate. Da, da, toate spoturile sunt îndreptate către tine iar tu radiezi de fericire.

Ei bine, de halloween 23h Events a pregătit un mod inedit prin care să poți să-l ceri tu pe el în căsătorie, și așa a apărut setul burlăciței ce se vrea cerută. În noaptea de halloween vei pune planul în mișcare: ”Vreau să mă căsătoresc, eu nu mai aștept!”

De nu te-a cerut,

Deși tu mireasă ai fi vrut,

În noaptea asta e șansa ta,

Soarta să-ți suradă sora mea.

Punem câteva picături de poțiune magică.. Atenție! Pisica este asistentul de nădejde a vrăjitoarelor de pretutindeni. Nu te lăsa păcălită de figura zâmbitoare și aparent inofensivă, s-a concentrat atât de mult la realizarea acestei poțiuni de i-a sărit și pălăria ?.

După adăugăm praful de iubire și începem incantația, câteva lumânări aprinse și cu cina pregătită n-au cum să dea greș.

Ai achiziționat acest set și a funcționat? Felicitări! ?? postează o fotografie pe pagina de facebook 23h Events cu setul și inelul de logodnă cu tag jumătății tale iar 23h Events vă oferă cadou pentru nuntă transport gratuit și nelimitat timp de 1 an.

În aceeași idee există și setul burlacului ce și-a găsit jumătatea. Mare atenție să nu faceți amândoi incantație în același timp pentru că nu există studii cu ce se poate întâmpla ?.

Setul socrilor ce vor nuntă.

Incantațiile de nivelul 3 sunt foarte eficiente, dacă ești încă burlăciță înseamnă că nu au fost încă prestate.

Iar sperietura cea mare pentru cuplul proaspăt devenit părinți au setul tăviță tăierea moțului (aniversarea de 1 an) cu meserii ediția de Halloween.

*Atenție nerecomandat celor slabi de inimă.

Acest set pentru moț aniversar de halloween a fost gândit pentru a reda cât mai real posibil gama de opțiuni pe care le avem în viață, fiecare decizie luată modelându-ne viitorul.

Părinții au datoria de a susține și încuraja copiii iar aceștia la rândul lor sunt responsabili pentru a-și îndeplini destinul.

Desigur acesta este un eveniment social familial, ceea ce va alege copilul la aniversarea de 1 an nu înseamnă că așa va fi (cu bune si cu rele).

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close