Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Iată 3 lucruri care te vor ajuta să schimbi complet aspectul sufrageriei tale

Iată 3 lucruri care te vor ajuta să schimbi complet aspectul sufrageriei tale

Dacă te-ai decis să renovezi sunt anumite lucruri de care trebuie să ții cont. Cu siguranță îți dorești un aspect cât mai plăcut și o energie cât mai bună în camera de zi, motiv pentru care alegerea pieselor de decor și nu numai este foarte importantă.

Iată 3 lucruri care te vor ajuta să schimbi complet aspectul sufrageriei tale
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2022   •   14:39

Dacă ești o persoană care lucrează de acasă și are nevoie de o schimbare sau pur și simplu este necesar să renovezi, atunci citește în continuare acest articol pentru a afla mai multe despre elementele care te vor ajuta să schimbi complet aspectul camerei tale.

Descoperă 3 lucruri ideale pentru renovarea sufrageriei:

Schimbarea parchetului

Parchetul are un rol foarte important într-o cameră. Fie că cel vechi s-a deteriorat și ai nevoie de unul nou și masiv sau doar îți dorești o schimbare completă a încăperii, parchetul pentru living trebuie să se potrivească stilului ales. În cazul în care vrei să creezi ideea de spațiu mai mare, poți opta pentru un parchet cât mai deschis la culoare sau chiar alb. În cazul în care faci această alegere, trebuie să știi că este ideal în cazul în care îți dorești ca praful să nu se vadă imediat ce se așază, așa cum se vede pe plăcile de parchet închise la culoare.

Vopsirea pereților

Din punct de vedere vizual, cea mai mare schimbare pe care o poți face în livingul tău este vopsirea pereților. Fie și cea mai mică modificare va schimba complet aspectul întregii încăperi. În cazul în care nu îți dorești să vopsești toți pereții, poți opta pentru vopsirea a doi dintre aceștia într-o culoare care îți dorești să predomine în living. O altă variantă pe care o poți alege este desenarea unor modele care să adauge o pată de culoare sau puțină personalitate pereților.

Adăugarea plantelor

Plantele au un rol foarte important într-o încăpere. Dacă îți dorești o cameră cât mai aerisită și plină de viață, atunci cu siguranță ai nevoie de cel puțin două plante. Poți alege atât plante suculente, cât și plante cât mai mari și cu frunze voluminoase. Un pic de pată de culoare verde este un refresh pentru sufrageria ta și va schimba complet aspectul indiferent de celelalte obiecte decorative. În plus, plantele vor fi într-un contrast excelent cu parchetul din cameră. În cazul în care îți dorești un parchet de calitate, alege parchet din lemn masiv de la Valprestparchet.ro și cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută.

Renovarea încăperilor locuinței este din ce în ce mai întâlnită, mai ales la persoanele care lucrează de acasă și au nevoie de o schimbare. Ai grijă de sănătatea ta și bucură-te de fiecare schimbare din viața ta. Găsește culorile și decorațiunile care să te inspire și care să îți aducă o stare bună de spirit. În plus, nu uita că este important să alegi doar produse de calitate pentru casa ta, astfel reușești să te bucuri de ele pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close