Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Iată ce "greutăți" suportă un vestiar metalic, la propriu și la figurat, de-a lungul utilizării

Iată ce "greutăți" suportă un vestiar metalic, la propriu și la figurat, de-a lungul utilizării

Metalul este un material care se remarcă printr-o rezistență net superioară celei a lemnului, a plasticului sau PAL-ului.

Iată ce "greutăți" suportă un vestiar metalic, la propriu și la figurat, de-a lungul utilizării
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2023   •   14:46

Astfel se explică faptul că un vestiar metalic reprezintă opțiunea ideală pentru numeroase domenii de activitate.

Astfel de piese de mobilier sunt folosite, de exemplu, de toți profesioniștii care trebuie să poarte o uniformă în timpul programului de lucru: cadre militare, polițiști, jandarmi și pompieri, agenți de pază, dar și medici, asistenți medicali, infirmiere sau angajați ai unor restaurante ori centre comerciale.

Un vestiar metalic este apreciat, în egală măsură, și de către toți cei care practică în mod regulat activități sportive, deoarece și acestea presupun purtarea unui echipament specific. În plus, obiecte de mobilier de acest tip sunt folosite și la școală, atât de către elevi, cât și de către profesori, deoarece oferă spațiul ideal pentru depozitarea obiectelor personale și a materialelor didactice.

Vestiarele diferă între ele ca dimensiuni și capacitate de depozitare, însă au în comun câteva caracteristici pentru care le apreciază toți utilizatorii. Este vorba în special despre rezistența la șocuri de orice fel sau la schimbări de temperatură, precum și despre capacitatea de a suporta greutăți foarte mari, datorită materialului de bună calitate din care sunt produse. Iată câteva produse care ilustrează acest fapt!

Vestiar metalic cu 4 polițe deosebit de rezistente

Un dulap apreciat de toți utilizatorii pentru compartimentare este prevăzut în partea superioară cu o poliță pe toată lățimea, în partea stângă cu trei polițe reglabile pe înălțime, iar în partea dreaptă rămâne un spațiu pentru haine, prevăzut cu o bară pe care pot fi agățate umerașele.

Fiecare poliță poate să suporte o greutate de până la 40 sau chiar 60 de kilograme, dacă este uniform distribuită. Dacă la cele 4 polițe se adaugă și partea de jos, reprezentată de podeaua obiectului de mobilier, se ajunge la o capacitate totală de depozitare de 300 de kilograme!

Produsul se livrează în stare complet asamblată, are o greutate de 42 de kilograme și următoarele dimensiuni: lățime de 900 de milimetri, adâncime de 400 de milimetri și înălțime de 1.920 de milimetri. Este dotat cu picioare de 12 centimetri care permit curățarea spațiului de dedesubt și evitarea ruginii.

Produsul este disponibil la prețul de 966,38 de lei fără TVA sau 1.149,99 de lei cu TVA, redus de la o sumă inițială de 1.399,89 de lei.

Vestiar metalic școlar cu 4 uși

Într-un mediu cu mulți copii de vârste diferite, de la 6 la 18 ani, pot să apară oricând diferite accidente. Tocmai de aceea, este nevoie de piese de mobilier care să se caracterizeze printr-o rezistență deosebită.

Ideal se dovedește un vestiar metalic școlar cu 4 uși, care beneficiază de următoarele certificări: rezistență la lichide reci, la căldură umedă și uscată, la lumină și la reflexia luminii pe suprafață, la lovire, la coroziune, zgâriere și schimbări de temperatură.

Fiecare dintre cele 4 spații este dotat cu un suport pentru agățat haina și cu o poliță interioară care suportă o greutate de 30 de kilograme. Prețul este de 1.932,77 de lei fără TVA sau 2.299,99 de lei cu TVA, redus de la 2.571,13 lei.

Un vestiar metalic va rezista în orice mediu și îl vei putea folosi timp îndelungat, fără a fi nevoie de reparații!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close