Antena 3 CNN Economic Conținut plătit iGlow - alături de saloanele de beauty, dar și de clientele ce vor produse pentru utilizarea acasă

iGlow - alături de saloanele de beauty, dar și de clientele ce vor produse pentru utilizarea acasă

Când vine vorba de serviciile de înfrumusețare, saloanele de beauty sunt mereu pline. Stiliștii zbârnâie ca niște albinuțe printre scaune și fac niște mișcări cu mâinile lor dibace de te întrebi oare tu când ai să ai astfel de skill-uri ca să te faci singură acasă.

iGlow - alături de saloanele de beauty, dar și de clientele ce vor produse pentru utilizarea acasă
de Georgiana Adam    |    30 Iul 2021   •   16:10

E nevoie constantă de produse profesionale pentru că fără ele nu se poate face nimic, iar aparatura trebuie să fie la fel, pentru a obține rezultatele mereu perfecte. Iar în cazul spa-urilor, nici un masaj nu se compară cu cel făcut de un profesionist, ce îți poate face corpul să uite de orice durere și urmă de stres.

De aceea, un furnizor al produselor și aparaturii necesare pentru saloane este iGlow. De-a lungul timpului a fost tot mai apreciat de către clienți, fie că au fost persoane fizice sau deținători ai unui salon.

Spa-ul perfect trebuie să aibă și uleiuri de masaj

Dacă te ocupi de masaje de relaxare sau de remodelare corporală, atunci clar ai nevoie de un stoc generos de uleiuri. Cantitatea folosită diferă de la client la client, tocmai de aceea un spa respectabil nu își permite să rămână vreodată fără creme, gomaj de corp și uleiuri. La iGlow vei regăsi o varietate de uleiuri dintre care poți alege, dar și alte consumabile.

Aprovizionează-te cu un ulei de masaj Yamuna în funcție de efectul pe care îl cauți. Spre exemplu uleiul cu lămâiță și gălbenele are un efect de revigorare, calmare și împrospătare. Este ideal de folosit pentru masajul de relaxare, dar este indicat chiar și pentru tratarea problemelor dermatologice, având proprietăți antiinflamatoare și antiseptice. Uleiul Yamuna cu lavandă acționează ca un tonic pentru sistemul imunitar, va calma sistemul nervos și durerile musculare, dezinfectează, îmbunătățește circulația sanguină și ajută la tratarea problemelor de respirație. Este ideal de folosit și pentru vacuum, aducând o scădere considerabilă a stresului mental. Relaxează întregul organism și poate fi utilizat atât pentru masajul corporal, cât și pentru cel facial.

Gomajul - pentru o piele mereu catifelată

Fiindcă tot a venit vara, cu siguranță clientele își doresc să aibă pielea cât mai fină și strălucitoare, pentru ca bronzul să se așeze cât mai uniform. Gomajul este necesar măcar o dată pe săptămână pentru îndepărtarea celulelor moarte și trebuie utilizat atât pe corp, cât și pe ten. Însă nu este indicat persoanelor care au piele sensibilă, răni deschise, arsuri solare sau alte probleme ale pielii.

Aspectul pielii va fi vizibil îmbunătățit, va fi mai oxigenată, circulația sângelui este stimulată și ajută la o absorbție mai bună a ingredientelor active. Vei regăsi la iGlow o varietate de tipuri de gomaj dintre care să alegi ce crezi tu că este mai bun pentru spa-ul tău.

Pe lângă uleiuri și gomaj vei mai găsi și produse pentru epilare, produse pentru împachetări și folie, creme de masaj, alături de multe altele.

Accesează pagina oficială www.iglow.ro și alege toate cele necesare pentru business-ul tău.

Contact:

0765440337

0748338273

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close