Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Încălzire în pardoseală în case nou construite

Încălzire în pardoseală în case nou construite

Deși încălzirea prin pardoseală poate fi instalată în case de orice formă și dimensiune, există un argument puternic pentru includerea unui sistem de pardoseală încălzită la noua construcție în faza de proiectare. Încălzirea în pardoseală este ușor de instalat și eficiența sa energetică vă va reduce considerabil facturile la energie.

Încălzire în pardoseală în case nou construite
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Sep 2022   •   11:58

Este greu de utilizat încălzirea prin pardoseală?

Există seturi de încălzire prin pardoseală cu apă caldă sau electrice, care sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și ușor de instalat. Cu adăugarea unui senzor de temperatură, precum cei de la https://www.tme.eu/ro/katalog/senzori-de-temperatura-ntc_112572/, dus la un termostat inteligent, puteți controla și de la distanță fiecare aspect al sistemului de încălzire. Sistemul dvs. de încălzire prin pardoseală poate fi împărțit în zone separate de încălzire, care pot fi controlate sau dezactivate independent, ceea ce înseamnă că vă încălziți casa doar atunci când și acolo unde este nevoie, fără risipă de energie. 

Încălzirea în pardoseală funcționează prin crearea de căldură radiantă care încălzește casa de la pardoseală în sus, caloriferele folosesc încălzirea prin convecție care încălzește camera într-o manieră foarte neuniformă, cu multă căldură depunându-se în partea de sus a încăperii. Căldura radiantă este mult mai eficientă decât căldura prin convecție, încălzește casa uniform de la sol. Pe lângă faptul că are un impact mare asupra facturilor de încălzire și a căldurii casei tale, încălzirea prin pardoseală este ascunsă sub podea, îndepărtând acele calorifere neplăcute, eliberând spațiu și economisind bani.

Adăugați valoare și îmbunătățiți-vă casa nouă cu încălzire prin pardoseală

Cei care caută construcții noi tind să dorească să se asigure că noua lor casă are cele mai noi tehnologii, cea mai recentă izolație, cele mai bune geamuri și iluminat eficient din punct de vedere energetic, același lucru este valabil și pentru un sistem de încălzire. 

Construirea unei noi locuințe cu pardoseală încălzită arată clientului că ați acordat atenție detaliilor și că contribuiți la realizarea casei lor de viitor. Sistemele eficiente de încălzire prin pardoseală vă pot reduce facturile la energie și într-o lume în care prețurile la energie cresc constant, sistemele de încălzire prin pardoseală devin din ce în ce mai populare la mulți clienți. 

Este foarte important să vă informați foarte bine atunci când alegeți confortul casei dvs. Cele mai bune alegeri vă vor oferi o viață bună, la prețuri bune. Dacă căutați mai multe componente electrice de înaltă calitate? Vizitați tme.eu unde puteți alege dintre cele peste 500 000 de produse disponibile.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close