Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Totul despre jachetele din denim pentru bărbați

Totul despre jachetele din denim pentru bărbați

Fără rupturi, patch-uri sau ace. Suntem pentru alegerea ținutei în funcție de personalitate atâta timp cât o faci singur. Evită modelele de geci barbati din denim cu petice pre-cusute, stricăcioase sau cu rupturi pentru a le face să pară „purtate”.

Totul despre jachetele din denim pentru bărbați
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2022   •   14:47

Fără rupturi, patch-uri sau ace. Suntem pentru alegerea ținutei în funcție de personalitate atâta timp cât o faci singur. Evită modelele de geci barbati din denim cu petice pre-cusute, stricăcioase sau cu rupturi pentru a le face să pară „purtate”.

Ce culoare de denim ar trebui să alegi?

Pentru prima ta jachetă, alege culoarea albastru deoarece este foarte versatilă. Dacă stilul tău este ultra minimalist, alege albastru. Albastrul mediu nu este prea deschis pentru toamnă și nu este prea întunecat când vremea se încălzește, ceea ce îl face culoarea perfectă pe tot parcursul anului. Jachetele din denim în albastru mediu sunt casual și extrem de confortabile.

Dacă ai putea cumpăra doar o jachetă de blugi, care ar fi aceasta?

Pentru ceva clasic: o jachetă de blugi indigo închis la culoare este o opțiune excelentă. Cele mai multe dintre aceste stiluri veni fi într-un denim brut - un denim mai rigid. Ce este grozav la el este că, pe măsură ce îmbătrânește, se va modela pe corpul tău și va crea modele unice de purtare. Uneori poate fi prea închis pentru primăvară și vară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru o opțiune de primăvară/ vară: albastrul deschis este ideal.

Acesta este pur opțional, mai ales dacă ai un albastru de mijloc. Dar dacă vrei să-ți înveselești look-ul atunci când vremea se încălzește, o jachetă de denim deschisă poate fi asortată cu blugi albi sau pantaloni chino kaki.

Jachete din denim albe, gri și negre sunt la fel ca albastrul deschis, aceste culori sunt opționale. Ar trebui să le iei în considerare numai după ce ai luat o jachetă albastru închis sau de mijloc. Jachetele din denim gri și negre sunt excelente dacă ești în căutarea unui aspect mai elegant, monocromatic.

Cum ar trebui să se potrivească o jachetă de blugi unui bărbat?

Jacheta ta de denim ar trebui să urmeze regulile clasice despre cum ar trebui să se potrivească o jachetă. Cusăturile umerilor trebuie să se alinieze aproximativ cu vârful osului umărului. Nu prea strâns acolo unde nu îl poți închide. Ușor conice de-a lungul părților laterale pentru un aspect fin.

Încearcă jacheta peste ceea ce intenționezi să porți cel mai des. Peste un tricou în sezonul cald și peste un pulover în sezonul rece.

Jachetele din denim ar trebui să ajungă aproape de talie. Jachetele din denim au fost concepute inițial ca îmbrăcăminte de lucru pentru cowboy și lucrătorii feroviari. Faptul că jacheta este mai scurtă o face mai confortabilă pentru atunci când conduci sau stai jos. Mânecile ar trebui să se termine la încheietura mâinii. Orice mâneci mai lungi sau mai scurte de ½” vor arăta ok. Dar cel mai bine ar fi să cauți o altă jachetă sau să o faci la comandă pe măsură.

Cum să porți o jachetă de denim?

Jachetă din denim purtată cu un tricou și pantofi sport albi

Există ceva mai clasic decât această ținută? Când vine vorba de alegerea pantalonilor, un pantalon chino în kaki, gri, bleumarin închis sau negru sunt opțiuni grozave. Ne plac adidașii albi minimaliști pentru un aspect curat, clasic și casual. Dar această ținută ar merge la fel de bine și cu ghete.

Jachetă din denim cu blugi

Suntem mari fani ai amestecului de piese casual și elegante. Dacă dorești o modalitate simplă de a-ți îmbunătăți ținuta clasică de tricou alb și adidași, înlocuiește pantalonii chino cu pantaloni croiți sau blugi. Când vine vorba de culoare, prefer griul cărbune în detrimentul bleumarin sau negru este mai fain. Există o varietate de modele de blugi ieftini barbati pe piață pentru toate gusturile și stilurile.

Jachetă din denim purtată cu o cămașă cu nasturi

Ne place să asortăm o jachetă de blugi cu o cămașă cu nasturi. Arată neașteptat de bine și este o modalitate excelentă de a ridica ținuta. O cămașă cu nasturi albă, albastru pal sau gri sunt alegeri grozave. Preferatele noastre sunt cele cu dungi fine, care au un model subtil. Dacă vrei o pauză de la purtarea adidașilor, un mocasnic drăguț purtat într-un mod casual este o opțiune grozavă.

Jachetă din denim pentru seara de întâlnire

O jachetă din denim închisă la culoare este foarte versatilă. Cu această jachetă, nu trebuie să alegi un pulover cu gât, ci unul de dimensiuni fine, și dintr-un material fin, precum cașmir sau amestec de mătase. Păstrează atmosfera de lux cu o gheată mai simplă și mai elegantă, ca un Chelsea.

Jachetă din denim purtată cu pantaloni scurți

Jachetele din denim sunt un însoțitor grozav la plajă pentru acele brize sau pentru timpul nopții. Pur și simplu îmbracă-le peste un tricou ușor sau o cămașă cu guler. Pune-ți niște șlapi și ești gata.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close