Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de până la 70% la Black Friday 2020 (P)

Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de până la 70% la Black Friday 2020 (P)

În 2020, vânătorii de chilipiruri vor avea parte de cel mai tare Black Friday organizat la produse pentru pat! CumpărăMisim.ro pune la bătaie super reduceri la zeci de mii de produse: lenjerii din bumbac 100% și finet, produse din gama LUX, lenjerii pentru paturi de o persoană, seturi pentru copii, diverse pături și cuverturi, pilote de calitate, accesorii și seturi pentru Crăciun, covoare, draperii, prosoape și altele.

Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de până la 70% la Black Friday 2020 (P)
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   13:50

Black Friday 2020 pe CumparaMisim.ro se va desfășura în două etape, în weekend-uri consecutive. Prima rundă de reduceri este programată pentru 13-15 noiembrie, iar etapa finală de se va desfășura între 20 și 22 noiembrie. Acest format le permite tuturor clienților să se pregătească și să-și cumpere tot ce au nevoie la prețuri convenabile, chiar dacă într-o primă fază vor fi indeciși.

CumpărăMisim.ro este cel mai mare magazin online de produse pentru pat, având peste 50.000 de lenjerii de pat în stoc – ce sunt livrabile imediat către clienții din țară și din străinătate – de la producători precum Pucioasa România, Eponj Home, CottonBox, Bahar Majoli, Beverly Hills Polo Club, Colors of Fashion, Enlora, Demoteks, Home, Pearl, Home, Hobby Home, Royal Textile, TAC, Victoria și altele.

Livrarea comenzilor face prin curier rapid, atât în țară, cât și în statele membre ale Uniunii Europene. Nu se percep km suplimentari! Costul livrării este de 17 lei în țară, de 9 lei în București, dacă comanda este mică de 400 lei. Pentru comenzi mai mari, livrarea este gratuită!

Descoperă câteva dintre surprizele pe care le vei putea revendica la Black Friday în 2020 pe CumpărăMisim.ro:

  • +10.000 de lenjerii din finet din 6 piese cu prețuri începând de la 79 lei (bumbac moale, de calitate)
  • +10.000 de lenjerii din bumbac satinat cu prețuri începând de la 59 de lei (oferă o stare de bine, confort și relaxare în timpul somnului)
  • Lenjerii cocolino începând de la 99 lei (microfibră plușată, fină și călduroasă)
  • Pături cocolino începând de la 29 lei (microfibră 100% - sunt groase, moi și pufoase).

De Black Friday vor fi reduceri la o gamă variată de produse, așa că este de înțeles ca anumiți cumpărători să-și epuizeze bugetul înainte de a fi pus mâna pe tot ce și-au dorit. Ei bine, în acest sens, CumpărăMisim acceptă și plata în 3 rate fără dobândă și fără comision, folosind cardurile de cumpărături emise de BCR, BRD, Alpha Bank, Banca Transilvania sau de Piraeus Bank.

Ce mai aștepți? Nu mai sta pe gânduri!

PROFITĂ ACUM DE MEGA REDUCERILE DE BLACK FRIDAY PE CUMPARAMISIM.RO!

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close