Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Lenjerii pentru pat direct de la Gospodina Veselă

Lenjerii pentru pat direct de la Gospodina Veselă

Calitatea lenjeriilor rezultă calitatea somnului. Alegerea lenjeriilor în funcție de materialul din care sunt confecționate pentru a avea parte de un somn odihnitor și relaxant este un detaliu important.

Lenjerii pentru pat direct de la Gospodina Veselă
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   15:15

Aportul de energie în mare parte este redat de calitatea somnului, iar lenjeria de pat potrivită îl poate oferi, în cazul în care este aleasă corect în funcție de preferințele și dorințele fiecăruia. Materialele pot oferi căldura necesară sau pot prelua din căldură, pentru a oferi un somn mai răcoros.

Materiale și modele diverse

În gama celor de la Gospodina Vesela se pot găsi toate elementele necesare în vederea aranjării patului. De la seturi de lenjerii, cearceafuri până la perne, se pot găsi variantele necesare pentru toate gusturile.

Există variante de lenjerii din bumbac satinat, finet și finet gros. Toate aceste materiale au proprietăți specifice și calități diverse care conferă starea de relaxare necesară. O lenjerie aleasă corect poate să anuleze disconfortul creat de alte elemente din casă, cum ar fi lumină sau zgomot. Un set complet de lenjerie calitativă și comodă se simte atunci când te așezi pe pat și nu mai vrei să îl părăsești până a doua zi deloc.

Seturile au modele diferite pentru toate gusturile și se potrivesc pentru diverse stiluri de cameră, dar pot fi adaptate și în funcție de sărbătoarea care urmează, în diferite anotimpuri. Fiind luna iubirii, variantele imprimate cu inimi ar fi alegerea ideală pentru a completa și camera într-un peisaj romantic și deosebit.

Toate culorile disponibile permit adoptarea sau păstrarea unor stiluri elegante, cu culori pale sau nonculori pentru casele amenajate într-un stil nou, minimalist. Patul este piesa centrală dintr-un dormitor așadar, pentru a completa frumos camera trebuie acordată o atenție deosebită modelelor alese pentru acesta.

Pentru familiile care au copii există și lenjerii cu dinozauri spre exemplu, pentru pat de două persoane. Camera copiilor va fi completată cu o astfel de lenjerie și se va integra în peisajul plin de jucării și desene. Pentru a oferi o pată de culoare unei camere se poate opta pentru variantele de lenjerii galbene care cu siguranță vor aduce un plus de culoare și o stare de bine. Galbenul duce cu gândul la vară și la căldură și această stare adoptată în dormitor oferă o liniște aparte.

Alegerea potrivită la momentul potrivit

Este important în alegerea unei lenjerii de pat să se acorde atenție tuturor detaliilor. Nu toate lucrurile sunt universal valabile și nu se potrivesc pentru oricine. Gusturile nu se compară și nevoile personale diferă între toate persoanele.

Lenjeriile din bumbac satinat absorb din căldura corpului, sunt moi și lucioase și este un material potrivit pentru toate anotimpurile. Lenjeriile din finet au în mare parte aceleași proprietăți, dar sunt mai recomandate pentru timpul iernii, deoarece susțin cel mai bine căldura și oferă temperatura necesară corpului, dar totuși nu supraîncălzesc. Bumbacul finet devine mai moale la fiecare spălare și nu își pierde din calitate, fiind foarte rezistent.

Pentru a vizualiza toată gama de produse oferite de Gospodina Veselă se poate accesa site-ul în vederea alegerii celei mai bune variante sau îi puteți contacta atât la adresa de e-mail [email protected] cât și la numărul de telefon 0770 894 788.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close