Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Manichiura french cu ojă semipermanentă

Manichiura french cu ojă semipermanentă

Manichiura french este una dintre tendințele care nu se vor demoda niciodată datorită faptului că pune în valoare frumusețea naturală a unghiei și este un model clasic, elegant și simplu, astfel această manichiură se potrivește oricui și oricărui context. Dacă ești adepta simplității, un model alb clasic este perfect pentru tine.

Manichiura french cu ojă semipermanentă
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2021   •   13:42

Dacă vrei să ieși din tipar se pot folosi și nuanțe puternice care să atragă toate privirile asupra mâinilor tale. De multe ori manichiura french cu ojă semipermanentă rezistă mai puțin decât cea în care culoarea este aplicată pe toată suprafața unghiei. Acest lucru se poate întâmpla din două motive:

  • unghia este și-a pierdut din vitalitate și se îndoaie ușor;
  • oja semipermanentă nu a fost aplicată corect.

În continuare vom discuta despre cum se realizează manichiura french cu ojă semipermanentă. Pașii inițiali în procesul de realizare sunt aceeași ca la orice manichiură cu ojă semipermanentă.

Astfel, prima dată se împing cuticulele și se îndepărtează stratul lucios al unghiei, cu ajutorul unui buffer sau a plilei cu granulație 180, este extrem de important să nu puneți presiune pe unghie atunci când folosiți pila.

După ce aplicați în mod corespunzător baza pentru unghii și oja semipermanentă în nuanța roz lăptos sau nude cu o pensulă subțire aplicați pe vârful unghiilor nuanța dorită fie alb sau oricare alta.

Stratul aplicat nu trebuie să fie gros deoarece unghiile vor fi încărcate și vor avea un aspect neplăcut. Un alt lucru important de care trebuie să țineți cont, este faptul că nu trebuie aplicată ojă pe părțile libere ale unghiei, ne referim aici la laterale unghiei.

Ultimul pas în realizarea manichiurii french cu ojă semipermanenta constă în aplicarea top coat-ului pe toată suprafața unghiilor, inclusiv pe părțile libere. De asemenea, se pot aplica diferite stickere, paiete sau strasuri, însă acest lucru trebuie realizat înainte de a aplica ultimul strat, top coat-ul.

Pentru a realiza o manichiură french cu ojă semipermanentă aveți nevoie de:

  • Lampă UV sau lampă LED;
  • Buffer sau o pilă cu granulația 180;
  • Perie sau aspirator pentru îndepărtat praful de pe unghii;
  • Base coat pentru oja semipermanentă;
  • Ojă semipermanentă – culoare roz lăptos sau nude sau oricare altă culoare;
  • Top coat.

NailsFirst.ro vă recomandă să optați pentru un model french cu oja semipermanenta canni sau oja semipermanenta venalisa deoarece acesta este mult mai rezistent decât cel realizat cu gel. Pe site găsiți toate produsele necesare realizării manichiurii dorite la prețuri accesibile.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close