Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mănuși nitril sau din latex? Alege varianta corectă pentru o protecție maximă!

Mănuși nitril sau din latex? Alege varianta corectă pentru o protecție maximă!

Din anumite motive, probabil că ai folosit și tu mănuși de unică de folosință pentru o igienă sporită în desfășurarea diverselor treburi casnice. Acestea nu sunt concepute doar pentru sectoarele profesionale și industriale, deși în mod clar de acolo nu trebuie să lipsească sub nicio formă.

Mănuși nitril sau din latex? Alege varianta corectă pentru o protecție maximă!
de Georgiana Adam    |    02 Mai 2024   •   20:39

Mănușile din nitril sunt considerate a fi de examinare și sunt folosite de cele mai multe ori în sectorul medical, ateliere, industria alimentară, dar și în cea chimică.

Ambalaj Market cuprinde o ofertă generoasă de mănuși nitril nepudrate la prețuri accesibile către care îți poți îndrepta atenția și care îți vor oferi protecția necesară când desfășori diverse activități atât în domeniul medical, cât și în alte industrii. Mănușile din nitril nepudrate sunt confortabile, durabile, oferind un grad ridicat de protecție împotriva contaminării și a substanțelor chimice.

Mănuși nitril negre: disponibile în toate mărimile

Ești proprietarul unei cafenele sau a unui restaurant și alegi să investești în mănușile negre din nitril pentru ca activitatea desfășurată de angajați să fie în cele mai optime condiții de igienă? Pe lângă faptul că protejează excelent, mănușile negre de unică folosință nepudrate din nitril sunt și o variantă elegantă.

Dacă alegi să investești în aceste produse, vei da dovadă de atenție la detalii, rafinament și respect față de angajați si de clienți. Pe site-ul Ambalaj Market există mănuși din nitril disponibile în toate mărimile, de la S până la XL, pentru a găsi cu ușurință produsele potrivite pentru fiecare membru al echipei tale.

Mănuși nepudrate din latex sau nitril – care sunt mai calitative?

Este de la sine înțeles că vrei să cumperi doar produse de o calitate superioară, pentru a te asigura că investiția pe care o faci este întotdeauna sigură și durabilă. Întrebarea este, totuși, care mănuși sunt mai calitative? Cele din latex sau cele din nitril?

Mănușile de latex sunt biodegradabile, dat fiind faptul că sunt realizate din cauciuc natural. Multă vreme acestea au fost cele mai folosite tipuri de mănuși de unică folosință, până când au început să fie înregistrate tot mai multe cazuri de persoane care s-au confruntat cu alergie la latex. Ca alternativă, au apărut mănușile din nitril, care sunt concepute dintr-un cauciuc sintetic, fiind varianta potrivită pentru cei cu alergie la latex. De menționat că cele din urmă sunt mult mai calitative decât cele realizate din cauciuc natural, pentru că au o rezistentă ireproșabilă la înțepături.

Mănușile din nitril și avantajele acestora în comparație cu cele din latex

Pe lângă faptul că sunt fabricate dintr-un material care nu provoacă alergii, mănușile nepudrate de unică folosință din nitril sunt și mai rezistente. Sunt excelente în sectorul medical, datorită faptului că sunt foarte subțiri, ceea ce ajută la manevrarea mult mai ușoară a obiectelor sau la desfășurarea diverselor activități unde este nevoie de o precizie ridicată. În plus, asigură o protecție ireproșabilă împotriva produselor chimice, fără ca posesorul lor să aibă de suferit în vreun fel.

Care sunt mai eficiente, mănușile pudrate sau nepudrate?

La ora actuală există două tipuri de mănuși de unică folosință: pudrate sau nepudrate. Cele nepudrate sunt potrivite pentru cei care au alergie la amidonul de porumb, componenta care este folosită deseori la cele pudrate. Astfel, mănușile nepudrate reprezintă un risc scăzut în dezvoltarea alergiilor la nivelul pielii, nu lasă reziduuri pe suprafețe sau pe mâini, asigură o sensibilitate tactilă îmbunătățită, reprezentând, de asemenea, și o opțiune ecologică.

Există câteva avantaje și de partea mănușilor pudrate. Asigură ușurință în utilizare, absorb eficient umezeala și reușesc să asigure confort pe o perioadă îndelungată de timp. Cu toate acestea, cele nepudrate rămân preferatele, pentru că nu implică niciun risc pentru sănătatea pielii.

Descoperă oferta prezentă pe Ambalaj Market de mănuși negre din nitril de unică folosință și cumpără pachete avantajoase disponibile în toate mărimile la prețuri accesibile. Având în vedere că mănușile sunt caracterizate prin rezistență și o sensibilitate tactilă optimă, te poți baza pe ele în toate domeniile, de la industria alimentară la sectorul medical sau de cosmetică.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close