Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Câte meciuri să joci pe biletul zilei tenis

Câte meciuri să joci pe biletul zilei tenis

Biletul zilei este un bilet la pariuri care ar trebui să conțină cele mai importante pronosticuri dintr-o zi și care să ofere pariorului cele mai mari șanse de câștig decât orice alt pariu multiplu plasat în acea zi.

Câte meciuri să joci pe biletul zilei tenis
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2022   •   10:02

Toții pariorii își doresc să aibă cât mai multe bilete câștigătoare, în schimb nu întotdeauna poate fi așa.

Există pe internet tot felul de tipsteri care susțin că oferă ponturi sigure pentru biletul zilei. Realitatea este că nu există ponturi sigure, indiferent că vorbim de ponturi tenis, fotbal, baschet sau alte sporturi, ci doar pariuri bazate pe analiză și cunoștințe. Tenisul este un sport apreciat de foarte mulți împătimiți de sport și de pariori.

Cei care nu au analizat mai detaliat un meci de tenis ar spune că este un sport care oferă mai puțină adrenalină. Acest lucru este total greșit, deoarece atunci când vorbim de pariuri, tensiul este un sport care aduce foarte multe surprise și răsturnări de situații.

O sa îți prezint cele mai importante sfaturi de care să ții cont atunci când pariezi biletul zilei pe tenis.

Evită cotele mici

În primul rând, pentru a obține profit, trebuie să eviți cotele mici. Dacă îți alcătuiești biletul zilei din mai multe pronosticuri, evită cotele de 1.10 sau 1.15 pentru ca tot ceea ce faci este să pui în pericol întregul bilet. Ideal ar fi să joci pe bilet un singur eveniment cu o cotă de 2.

De asemenea, poți creea cota de 2 și din mai multe evenimente. Important este ca pronosticurile de pe bilet să aibă o cotă de minim 1.50. De cealaltă parte, nu este indicat să mergi pe cote foarte mari. Este știut faptul că un pronostic cu o cotă de 8.00 va fi mult mai puțin probabil să fie câștigător decât unul cu o cotă de 2.00. Mergi pe cote realiste care nu sunt nici foarte mici, nici foarte mari.

Nu pune multe selecții pe bilet

Numărul de meciuri este foarte important atunci când vorbim de biletul zilei. Este important să nu pui multe selecții pe bilet. Cu cât vei avea mai multe pronosticuri pe bilet, cu atât șansa de reușită, statistic, va fi mai mică. De asemenea, unele meciuri sunt mai potrivite pentru pariurile live.

Ideal ar fi ca numărul de selecții de pe biletul zilei să nu depășească 4. În schimb, dacă ai un eveniment pe care l-ai analizat bine și are o cotă de aproximativ 2, ar fi indicat să rămăi doar cu acel pronostic pe bilet.

Cota 2

Avantajul biletului zilei pe tenis față de alte sporturi este că poți obține cota 2 destul de ușor. Dacă la fotbal și alte sporturi există pariuri 1x2, la tenis există doar 12, nu există varianta de egal, ceea ce îți oferă o șansă de reușită de 50%. Cota 2 îți asigură dublarea banilor mizați, iar acest lucru este targetul pentru mulți pariori profesioniști. De asemenea, cota 2 te ajută și în strategii.

Există multe strategii pe care le poți folosi, dar trebuie să le încerci și să vezi care ți se potrivește. Una dintre cele mai populare strategii care poate fi aplicată și pe tenis este strategia Martingale care presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut și revenirea la miza inițială după ce ai un pariu câștigător.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close