Antena 3 CNN Economic Conținut plătit MedAtlas creează o comunitate medicală complexă

MedAtlas creează o comunitate medicală complexă

În domeniul medical, tehnologia și inovația reprezintă elemente principale pentru a putea fi descoperite noi metode de vindecare și pentru a păstra comunicarea eficientă cu pacienții.

MedAtlas creează o comunitate medicală complexă
Sursa foto: medatlas.ro
de Georgiana Adam    |    07 Mai 2024   •   14:56

Un proiect care a captat atenția comunității medicale este MedAtlas, o platformă destinată să unească profesioniștii din sănătate, pacienții și cercetătorii într-un ecosistem unic și integrat.

Facilitarea comunicării între medici și pacienți

Proiectul MedAtlas a fost creat cu scopul de a facilita colaborarea interdisciplinară, partajarea de cunoștințe și accesul la cele mai recente evenimente, cercetări și tratamente. Prin intermediul acestei platforme, pacienții găsesc unitatea medicală din zona lor de interes, accesând cu ușurință detaliile de contact și locația.

Datorită transparenței, valoare de bază de la debutul platformei, alegerea unei unități medicale prezintă credibilitate și încredere, fiind afișate recenziile altor pacienți în pagina căutată.

Experiența pacientului poate fi îmbunătățită prin expunerea detaliată a fiecărei unități medicale, permițându-le acestora să contacteze rapid un doctor pentru consultări, îndrumări sau urgențe medicale. Aceste detalii sunt ușor de administrat de către managerii medicali, care pot edita și adăuga informații gratuit, prin procesul de revendicare.

Pe lângă specificațiile principale, există trei pachete de promovare pentru clinicile medicale, concepute să optimizeze procesul de comunicare între medici și pacienți. În general, oamenii tind să aleagă o unitate medicală din motive personale sau bazate pe experiențele persoanelor apropiate cu anumiți doctori din sistemul medical românesc. De aceea, afișarea echipei medicale este un factor declanșator important pentru a lua în considerare promovarea pe Platforma MedAtlas.

Beneficii pentru pacienți

Pentru a fi la curent cu noutățile care apar, pacienții au posibilitatea să își creeze un cont cu rol de ”Utilizator”, complet gratuit. Din momentul în care acceptă termenii și condițiile, primesc recomandări despre unitățile medicale din locul în care se află și oferte de servicii medicale din toate specialitățile disponibile.

Pagina de Articole oferă informații valoroase despre boli, simptome, cauze și recomandări.

Programarea vizitei la medic și ultimele noutăți din domeniul sănătății, sunt aspecte importante pe care Platforma MedAtlas le dezvoltă continuu.

Beneficii pentru medici și manageri medicali

Fie că sunteți manageri de clinică, spital, cabinet, centru sau laborator medical, aveți posibilitatea de a vă înregistra pe site cu rolul de ”Manager de unitate medicală”, să vă găsiți unitatea sau să o adăugați, pentru a putea revendica și administra detaliile afișate, în mod gratuit.

Pentru managerii de unități medicale interesați de promovarea serviciilor lor prin intermediul MedAtlas, există mai multe oferte medicale disponibile. Acestea sunt concepute pentru a ajuta unitățile medicale să își mărească vizibilitatea, să convingă pacienții prin informații, oferte și aparatură și astfel să atragă noi pacienți. Detalii complete despre opțiunile și beneficiile disponibile se pot găsi pe pagina dedicată Pentru companii a Platformei MedAtlas.

Accesând această secțiune, medicii și managerii își aleg pachetul de promovare potrivit pentru a satisface nevoi specifice în funcție de obiectivele setate, de la creșterea gradului de conștientizare a mărcii printr-o pagină proprie de prezentare web, până la promovarea serviciilor din specialitățile disponibile.

Informații suplimentare despre cum să vă alăturați Comunității medicale din România și despre modalitățile în care MedAtlas vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea, pot fi solicitate echipei pe adresa de email: [email protected].

Progres și implicare în sănătate

MedAtlas se distinge prin abordarea sa interconectată, având potențialul de a transforma modul în care informațiile medicale sunt partajate și utilizate.

Parte din evoluția proiectului o reprezintă colaborările de succes și campaniile desfășurate, care au demonstrat seriozitatea și implicarea membrilor din echipă. Toate acestea sunt disponibile în secțiunea Evenimente și Campanii, având avut un impact semnificativ în organizare.

Persoanele interesate să organizeze un eveniment medical sau să contribuie prin idei și sugestii, se pot adresa echipei, completând formularul de contact existent pe site.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close