Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mero, aplicația de programări care salvează profesioniștii din beauty în lunile aglomerate

Mero, aplicația de programări care salvează profesioniștii din beauty în lunile aglomerate

În sfera înfrumusețării, totul se schimbă în mod constant, de la noile tendințe în ceea ce privește stilul și culoarea părului, până la apariția de produse inovatoare pe piață.

Mero, aplicația de programări care salvează profesioniștii din beauty în lunile aglomerate
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2023   •   13:51

Pentru a fi un profesionist de succes în acest domeniu, trebuie să fii la curent cu toate aceste noutăți, să gestionezi activitățile tale și, în același timp, să-ți organizezi bine timpul. Dacă nu ai un plan eficient de gestionare a timpului, poți întâmpina dificultăți în îndeplinirea tuturor sarcinilor tale ca profesionist beauty.

Dacă trebuie să răspunzi la telefon, fie pentru că sună mereu clienți sau că îți scriu mesaje, în timp ce te ocupi de clientul de pe scaun, serviciile oferite nu vor fi la standardul așteptat de client. În plus, dacă îți dedici timpul liber pentru a gestiona programările, nu vei mai avea timp să te ții la curent cu noile informații din domeniul beauty. În 2023, agenda tradițională a fost înlocuită cu succes de o agendă digitală care oferă tuturor din acest domeniu o oportunitate de a-și gestiona eficient programările și, prin urmare, timpul.

În România, în 2017 a fost lansată aplicația MERO, o aplicație de gestionare a programărilor care a atras peste 3000 de specialiști din domeniul frumuseții în comunitatea sa.

Clienții se programează singuri, oricând, prin aplicație 

O soluție eficientă pentru profesioniștii din domeniul frumuseții care sunt adesea perturbați de apelurile telefonice și mesajele din partea clienților, atât în timpul programului cât și în timpul liber. Prin intermediul aplicațiilor de management al programărilor, cum ar fi MERO, profesioniștii își pot stabili disponibilitatea, astfel încât clienții să poată consulta programul și să se programeze în orice moment al zilei, fără a fi nevoie să interacționeze direct cu profesionistul.

Toate detaliile programarilor apar în aplicație 

Profesionistul nu mai trebuie să-și pierdă timpul căutând prin agenda clasică informațiile despre clienți, pe care de asemenea există riscul să le noteze eronat din cauza lipsei de timp. Atunci când vrea să verifice care sunt următoarele programări pentru o bună organizare a timpului său, doar deschide aplicația MERO și găsește toate datele de care are nevoie, într-un singur loc.

Alătură-te comunității MERO și folosește platforma pentru a-ți gestiona programul și timpul cu succes, arătând astfel că ești un profesionist dedicat dezvoltării continue.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Nicolae Ciucă: Săptămâna viitoare anunț dacă voi candida la prezidențiale
x close