Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Minciuna lui Michelangelo este disponibilă cu precomandă la LIBREX, începând cu 16 septembrie

Minciuna lui Michelangelo este disponibilă cu precomandă la LIBREX, începând cu 16 septembrie

Doar câteva zile ne mai despart de lansarea celei mai așteptate cărți din ultimii 30 de ani: Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări, de Igor Bergler. Volumul este disponibil la precomandă, la LIBREX și va fi livrat începând cu 16 septembrie 2021.

Minciuna lui Michelangelo este disponibilă cu precomandă la LIBREX, începând cu 16 septembrie
Sursa foto: Librex
de Georgiana Adam    |    07 Sep 2021   •   15:35

Cartea este însoțită de autograful autorului și va fi în ediție limitată, așa că te încurajăm să o comanzi cât mai curând și să fii printre primii care afli secretul Catedralei în flăcări!

Minciuna lui Michelangelo este cea mai așteptată carte din ultimii 30 de ani, având în vedere succesul enorm pe care l-a înregistrat autorul cu restul volumelor sale. Fanii acestor scrieri au așteptări imense, așa și cu siguranță nu vor fi dezamăgiți. Așa cum ne-a obișnuit deja, Igor Bergler ne oferă o adevărată capodoperă, nu o carte. Ideile sunt așezate astfel încât să nu ghicești ce se va întâmpla în continuare, iar răsturnările de situație să te ia prin surprindere. Cu siguranță nu vei regreta dacă vei citi această carte și dacă este primul volum al autorului pe care îl vei lectura, vei dori să îi citești toată opera.

Este o carte genială, care te va cutremura și te va face să te întrebi dacă nu cumva există un sâmbure de adevăr în ideile ce au inspirat această carte. Trebuie să te avertizăm că este un roman atât de reușit, încât vei dori să stai în weekend să citești sau va trebui să sacrifici câteva ore de somn în timpul săptămânii pentru a afla ce se întâmplă.

Despre autor, îți putem spune că Igor Bergler este cel mai îndrăgit scriitor român din ultimii 30 de ani. Cea mai populară carte a sa, Biblia pierdută, a depășit granițele țării și s-a vândut în peste 30 de țări până în acest moment. În România, a fost comercializată în peste 300000 de exemplare, ceea ce este enorm. De aceea, Igor Bergler este cel mai îndrăgit și bine vândut autor al ultimilor 30 de ani.

Igor Bergler are o modalitate unică de a scrie și de a prezenta faptele: informații cuprinzătoare, tonul potrivit, detalii vivide… rețeta perfectă pentru a crea un thriller perfect, precum noua sa carte.

Îți garantăm că Minciuna lui Michelangelo. Catedrala in flăcări o să devină cartea ta preferată din ultimii ani. Nu vei mai avea somn până nu vei afla exact ce s-a întâmplat. Nu vrem să îți dăm vreun spoiler și cu toate astea, am vrea să îți prezentăm pe scurt ce se întâmplă în noua carte a lui Igor Bergler.

Acțiunea începe cu asasinarea unor cardinali de la Roma. Acuzațiile de corupție și scandalurile de pedofilie din Cetatea Eternă au îndepărtat tot mai mulți creștini și ultimul lucru de care era nevoie au fost asasinările ce par ritualice. În scurt timp, în Mexic se descoperă alte asasinate, identice și se conturează un motiv. Se pare că un Michelangelo Buonarroti a descoperit un document secret în urmă cu peste 500 de ani, document ce poate transforma creștinătatea în fum. Pentru a proteja acea descoperire, lucrurile vor lua o întorsătură sângeroasă și totul se va transforma într-o cursă contracronometru în care intră și detectivul Clay alături de Profesorul Charles Baker. Aceștia sunt prinși în cea mai mare conspirație din istorie. Vor reuși să afle secretul și să dezlege misterul crimelor sau se vor regăsi chiar ei în primejdie?

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, fii printre primii care comandă această carte de la LIBREX!

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close