Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Petrecerea de nuntă, elemente de nelipsit de la marele eveniment

Petrecerea de nuntă, elemente de nelipsit de la marele eveniment

Nunta este unul dintre cele mai importante din viaţa unei persoane, iar organizarea acesteia nu este deloc uşoară.

Petrecerea de nuntă, elemente de nelipsit de la marele eveniment
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2022   •   20:31

Fiecare cuplu îşi doreşte o nuntă perfectă, care să îi reprezinte şi care să fie pe placul tuturor invitaţilor. Această provocare poate fi trecută cu succes dacă mirii sunt atenţi la detaliile care pot face diferenţa.

Ce nu trebuie să lipsească de la o nuntă?

Pe lângă stabilirea datei şi orei, alegerea restaurantului şi a meniului, trimiterea invitaţiilor, există o mulţime de alte lucruri pe care mirii trebuie să le organizeze şi la care să se gândească din timp. Printre acestea se numără:

  • decoraţiunile: elementele de decor pot reflecta personalitatea mirilor şi pot crea o atmosferă de poveste. Ornamentele, florile şi luminile trebuie să fie alese cu atenţie şi să corespundă tematicii;

  • mărturiile: chiar dacă vor rămâne cu zeci de poze ca amintire, este important că mirii să le ofere invitaţilor ceva care să le amintească de eveniment şi prin care să le mulţumească pentru prezenţa lor într-o zi atât de importantă. Mirii pot alege să ofere magneţi cu fotografii, semne de carte personalizate sau dulciuri;

  • fotograf: nicio nuntă nu este completă fără un fotograf care va imortaliza cele mai importante momente şi le va materializa în amintiri preţioase. Fotografiile şi filmările de la nuntă sunt mai mult decât esenţiale, iar prezenţa unui fotograf cu experienţa asa cum este Mihai Roman, le oferă mirilor garanţia că vor fi surprinşi în cele mai speciale ipostaze;

  • muzica: nu există nunta fără muzică, iar mirii trebuie să se gândească din timp la acest element esenţial. Muzica amplifică entuziasmul şi oferă o stare de bine tuturor persoanelor prezente, invitându-le să danseze alături de miri.

Ce importanţă are fotograful în ziua nunţii?

Chiar dacă toate detaliile sunt puse la punct, de la ţinute la decor, prezenţa unui fotograf de nuntă este esenţială pentru a surprinde toate aceste amintiri într-un album inedit. Chiar şi după zeci de ani, fotografiile spun o poveste şi îi fac pe cei care se regăsesc în poze să retrăiască momentul deosebit. Prin fotografii, povestea poate fi transmisă copiilor sau chiar nepoţilor.

Fotografii joacă un rol extrem de important în ziua nunţii şi sunt alături de miri încă de dinaintea începerii evenimentului. Îi surprind în cele mai deosebite momente, de la pregătire până la finalul serii. Printre cele mai frumoase momente imortalizate de fotograf se număra momentul îmbrăcării rochiei de mireasă, întâlnirea mirilor, momentul jurămintelor, dansul mirilor, tăierea tortului şi multe altele.

Mirii trebuie să se asigure că acest eveniment unic din viaţa lor este surprins de un fotograf cu experienţă, care pe lângă cele mai frumoase şi inspirate cadre, surprinde şi emoţia momentului în fotografii. Momentele sunt retrăite cu o intensitate aparte prin intermediul imaginilor, motiv pentru care fotograful de nunta este o necesitate, şi nu o pretenţie. De fiecare dată când vor privi fotografiie, cei doi vor fi transpuşi în cadrul de poveste al nunţii şi îşi vor aminti cu drag de toate persoanele care au fost alături de ei într-o zi profund semnificativă.

×
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close