Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Rafturi metalice pentru diferite nevoi

Rafturi metalice pentru diferite nevoi

Rafturile metalice sunt o parte integrantă a logisticii de mult timp. Acestea nu numai că asigură ordinea și structura, ci susțin și compania în alte funcții, pot duce la economii mai mari de spațiu sau pot salva personalul de o muncă grea.

Rafturi metalice pentru diferite nevoi
de Georgiana Adam    |    12 Apr 2021   •   16:26

Avantajele individuale diferă în funcție de tipul de raft. Numeroasele soluții de rafturi metalice sunt reprezentate în funcție de zona în care vor fi amplasate. În magazinul online rafturionline.ro vei găsi o listă a tipurilor de rafturi cu avantajele lor. Tipurile de rafturi metalice pot fi împărțite în sisteme statice și dinamice. În cele ce urmează vei găsi o selecție de rafturi metalice cu diferitele lor avantaje. 

Rafturi pentru depozitare paleți

Indiferent de tipul paleților, rafturile metalice pentru paleți a devenit o parte indispensabilă a soluțiilor de depozitare. Raftul poate fi adaptat individual la spațiul de depozitare disponibil, oferind o depozitare simplă și multiplă. Personalizarea suplimentară ar trebui făcută în funcție de greutatea și mărimea mărfurilor care urmează să fie depozitate. Un raft de acest tip poate prelua o încărcătură de până la câteva tone. Rafturile clasice pentru paleți permit personalului acces facil la mărfurile depozitate. Acest tip de raft este potrivit pentru multe tipuri diferite de paleți cu produse. Prin urmare, este unul dintre modelele clasice pentru sisteme de rafturi.

Rafturi pentru depozitare ușoară

Raftul metalic oferă mult spațiu de depozitare, iar sarcina pe un raft poate fi de până la 40 kg. Suprafața zincată a raftului îl protejează de coroziune și poate fi utilizat chiar și în încăperi cu umiditate ridicată. Este posibil să atașezi raftul la un perete, ceea ce asigură o stabilitate suplimentară. Rack-ul este extrem de ușor de instalat, având accesoriile necesare incluse.

Rafturi metalice pentru magazine

Pentru ca interiorul magazinului tău să fie perfect adaptat nevoilor, produselor tale și stilului magazinului tău, forma și designul raftului magazinului tău trebuie să fie adaptat cu exactitate ofertei tale. Indiferent dacă dorești să pui cărți, îmbrăcăminte, obiecte decorative sau produse din farmacii în centrul atenției, la magazinul online rafturionline.ro vei găsi produsele potrivite pentru tipul tău de magazin. Există rafturi metalice potrivite pentru toate tipurile de produse. Indiferent dacă preferi un design simplu și discret în magazin sau dorești să setezi accente cu rafturi atrăgătoare, caracterul modular al sistemelor de rafturi magazin, le face să fie potrivite pentru orice tip de magazin.

Rafturile funcționale, dar în același timp elegante, pentru magazin, reflectă caracterul unui anumit magazin. Practic, accesoriile pentru magazine înseamnă mai mult decât crearea de spațiu pentru mărfurile cu rafturi. Permite clientului să tragă concluzii directe despre valoarea ofertei. O prezentare coerentă a bunurilor, creează încredere și, în cel mai bun caz, asigură faptul că, clienții se identifică cu afacerea și oferta ta. În consecință, este important să te gândești la stilul interiorului magazinului. Poți da preferință unui aspect curat cu o cantitate de bunuri ușor de gestionat. În acest caz, un raft metalic alb, simplu, este deosebit de potrivit. Tipurile de rafturi metalice în diverse culori, nu numai că fac ca afacerea ta să strălucească, ci impresionează și prin materialul rezistent.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close